روزنامه کثیرالانتشار سراسری صبح ایران
به دو زبان ترکی و فارسی

۱۳۹۹/۰۷/۲۹
روزنامه ساقی آذربایجان
تبلیغات
آمار بازدید
  • 2
  • 823
  • 746
  • 1,351,579
ترشیجات سم زدا و چربی سوز

حیدر عظمایی پ‍ژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: بدن افراد به ترشی جات، شیرینی جات و چربی ها نیازمند است اما باید به اندازه کافی مصرف شود و استفاده از این مواد غذایی با توجه به طبع و مزاج افراد و در کنار مصلح آن توصیه می شود.
وی افزود: استفاده از غذاهای شور شامل ترشی ها و کنسروها، باعث افزایش فشار خون، پوکی استخوان و سکته های قلبی شده و در افراد در معرض بیماری ها مانند اشخاص مسن و چاق با افراط در خوردن ترشیجات و غذاهای شور سبب پوکی استخوان، تنبلی کلیه ها، ورم پاها و بیماری های تنفسی می شود.
این پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: استفاده از نمک دریا به دلیل اینکه حاوی پتاسیم است فشارخون ایجاد نمی کند و استفاده از مقدار کمی نمک قبل از غذا سبب ضدعفونی کردن دهان و تحریک اشتها و پس از آن سبب ضدعفونی شدن غذا و هضم آن می شود.
عظمایی بیان کرد: استفاده از برخی ترشی جات مثل رب انار ترش، تمبر هندی و آلوچه برای کلیه ها و کبد بسیار مفید بوده و سبب پاکسازی و سم زدایی کلیه و کبد از رسوب آن می شود.
وی گفت: استفاده از برخی ترشیجات طبیعی مانند لیمو ترش تازه، چای ترش، سرکه با عسل، و غیره سبب چربی سوزی شده اما زیاده روی در استفاده از برخی مانند لیموترش به دلیل وجود مقادیر بالای اسید سیتریک سبب ایجاد مشکلات گوارشی می شود.
این پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: افرادی که زیاد تعریق می کنند، مقادیر زیادی آب و نمک بدن خود را از دست می دهند و به همین دلیل استفاده از آب در این افراد، سبب اسپاسم عضلات شده که توصیه می شود به همراه مقدار کمی نمک مصرف کنند، همچنین در افراد مبتلا به اسهال و استفراغ استفاده از آب و نمک توصیه می شود.
عظمایی اضافه کرد: نمک سبب سوخت و ساز مواد غذایی در بدن، انتقال پیام های عصبی و کارکرد صحیح عضلات بوده و مصرف متعادل آن ضروری است.
وی بیان کرد: حداکثر مصرف نمک ۵ گرم در روز است که در کشور ما ۲ تا ۳ برابر بیش از این میزان است و غذاهای کنسرو شده، چیپس، پفک و تخمه های بو داده بیشترین میزان نمک را دارند.
این پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر اینکه معده به شدت به غذاهای شیرین علاقمند است، اظهار داشت: استفاده از قندهای صنعتی سبب چاقی، فشارخون، چربی، پوسیدگی دندان، بزرگ شدن کلیه ها و کیست می شود، که به جای آن استفاده از توت، انجیر، کشمش و عسل توصیه می شود.
عظمایی یادآور شد: استفاده از چربی های اشباع شده موجب چاقی، کسالت، پرخوابی و خواب رفتن دست ها و پاها شده و استفاده از برخی چربی ها مانند دنبه گوسفندی به شرط تحرک و روغن زیتون بودار سبب چربی سوزی می شود.

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
باخبر شدن از
سامانه پیامکی
اشتراک روزنامه

عزیزان علاقه مند به دریافت مرتب روزنامه ساقی آذربایجان از طریق پست می توانند با دفتر روزنامه تماس حاصل نموده و یا به سامانه پیام کوتاه روزنامه پیامک بفرستند.

اشتراک یکساله: 340 هزار تومان

اشتراک شش ماهه: 170 هزار تومان

ضمنا هزینه بسته بندی و ارسال از طریق پست بر عهده روزنامه می باشد.

درخواست اشتراک آنلاین

اشتراک پیامک

برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید

اشتراک ایمیلی

نظرسنجی

وب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

نمایش نتایج

Loading ... Loading ...
آذربایجانین گوزه للیک لری
پیگیری وعده مسئولان
  • از مسئولین محترم استان که وعده های آنان در این ستون پیگیری گردیده خواهشمند است توضیحات خود را در خصوص علل عدم تحقق وعده های داده شده جهت اطلاع شهروندان محترم و تنویر افکار عمومی به دفتر روزنامه ساقی ارسال فرمایند.

تصویر روز