روزنامه کثیرالانتشار سراسری صبح ایران
به دو زبان ترکی و فارسی

۱۳۹۷/۰۴/۳۰
روزنامه ساقی آذربایجان
آمار بازدید
  • کاربران حاضر: 0
  • بازدید امروز: 191
  • بازدید دیروز: 620
  • کل بازدید ها: 723,798
خواص سرکه ها در کاهش وزن و سفیدکردن دندان ها

کارشناسان تغذیه توصیه می کنند با گنجاندن برخی سرکه ها در رژیم غذایی خود از خواص متعدد آن بهره مند شوید.
محققان معتقدند برخی از سرکه ها دارای خواص متعددی هستند که در ادامه به آنها اشاره می شود.
سرکه سیب
کارشناسان درمان های طبیعی توصیه می کنند سرکه سیب موجب درخشانی دندان ها می شود. به گفته محققان، pH موجود در سرکه سیب می تواند به از بین رفتن لکه های روی دندان ها کمک کند هرچند مسواک زدن بیش از اندازه با آن هم می تواند موجب ساییده شدن دندان ها شود. مدی جدید در دنیای مواد غذایی از نظر کمک به کاهش وزن مورد توجه قرار گرفته است. نارگیل دارای ویژگی هایی است که انسان را برای مدت زمان بیشتری سیر نگه می دارد.
درست همانند دنیای مد، جریان های غذایی نیز هر ساله در نوسان هستند و به نظر می رسد در سال ۲۰۱۷ همه چیز حول محور نارگیل گردش می کند. همان گونه که مشخص است این روند تنها به آب نارگیل خلاصه نمی شود و باید درباره هر چیزی مانند کره نارگیلی، چیپس نارگیلی، بستنی نارگیلی و … فکر کنید. در حقیقت، نارگیل در همه جا و در هر چیزی خواهد بود.
نارگیل دارای ویژگی هایی است که انسان را برای مدت زمان بیشتری سیر نگه می دارد. محتوای چربی نارگیل یک تری گلیسیرید زنجیره متوسط است که به احساس سیری کمک می کند. افزون بر این، قند این میوه برای کسب انرژی فوری کارایی دارد، در شرایطی که چربی به آرامی گوارش می شود. این ترکیب فوق العاده بهره مندی از انرژی طولانی مدت و جلوگیری از گرسنگی و هوس های غذایی را به همراه دارد، زیرا قند خون در سطوح متعادل حفظ می شود.
کربوهیدارت نارگیل پایین است
اگر در تلاش هستید تا میزان کربوهیدارت مصرفی خود را به منظور کاهش وزن کم کنید، نارگیل از میزان کم این ریزمغذی سود می برد. به عنوان مثال، یک قاشق غذاخوری از تکه های نارگیل شیرین نشده تنها ۳/۵ گرم کربوهیدارت دارد. از آنجایی که قند موجود در نارگیل خوشمزه است، به راحتی جذب می شود و فرآوری نشده است، می توانید به راحتی از این ماده غذایی در غذاها و اسموتی های خود استفاده کنید.
نارگیل میوه ای مفید است، اما باید به میزان مصرف آن توجه داشته باشید. به رغم این که نارگیل در کاهش هوس های غذایی موفق عمل می کند و از سطح کربوهیدارت پایینی برخوردار است، اما همچنان از جمله مواد غذایی با میزان کالری و چربی اشباع شده بالا محسوب می شود. اگر قصد دارید از نارگیل در رژیم غذایی خود استفاده کنید و وزن خود را کاهش دهید، میزان مصرف آن باید ۱۰ درصد از رژیم غذایی روزانه شما را تشکیل دهد. در نتیجه، اگر روزانه ۱,۶۰۰ کالری مصرف می کنید، حدود ۱۶۰ کالری باید به نارگیل اختصاص یابد.
همچنین، توصیه می شود میزان مصرف روغن نارگیل برابر با یک قاشق غذاخوری در روز (۱۲۰ کالری) حفظ شود و اندازه وعده مصرفی تکه های نارگیل شیرین نشده برابر با دو قاشق غذاخوری در روز (حدود ۱۱۰ کالری) باشد.
هنگامی که موضوع شیر نارگیل مطرح می شود، میزان مصرف شیر نارگیل شیرین نشده که از آب تصفیه شده تهیه می شود، برابر با یک فنجان (حدود ۱۱۰ کالری) باید باشد. اگر به شیر نارگیل غلیظ‌تر علاقه دارید، وعده های مصرفی شیر نارگیل خالص باید برابر با دو اونس (۹۰ کالری) باشد تا میزان چربی اشباع شده مصرفی بیش از اندازه نشود.
چربی موجود در نارگیل با چربی های سنتی که مصرف می کنیم، به نوعی متفاوت است. چربی نارگیل منبعی از تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط است که از نظر ساختاری با بیشتر چربی هایی که مصرف می کنیم، متفاوت هستند.
این به معنای آن است که آنها به شیوه ای متفاوت از چربی های زنجیره طولانی‌تر که در روغن زیتون یا گوشت وجود دارند، متابولیز می شوند.
چربی موجود در نارگیل به عنوان بافت چربی ذخیره نمی شود و در عوض برای انرژی مورد استفاده قرار می گیرد.
از نظر تئوری، این می تواند به کاهش وزن کمک کند. اما مطالعات بالینی که ثابت کنند مصرف نارگیل به کاهش وزن منجر می شود، انجام نشده اند.

محققان توصیه می کنند قبل از مسواک زدن به مدت یک دقیقه دندان ها را با سرکه سیب مسواک کرده و سپس با آب بشویید سپس دندان ها را به شکل عادی و با خمیردندان بدون فلوراید مسواک بزنید.
کارل جانسون، استاد تغذیه دانشگاه ایالتی آریزونا، نیز عنوان می کند که سرکه سیب می تواند موجب افزایش کاهش وزن شود. اسناد و شواهد نشان می دهد اسیداستیک موجود در سرکه موجب افزایش متابولیسم چربی می شود.
سرکه سیب نه تنها به کاهش چربی دورکمر کمک می کند، بلکه می تواند قندخون را تنظیم کند. انجمن دیابت آمریکا به افراد مبتلا به دیابت نوع۲ توصیه می کند اگر سطح قندخون شان به هنگام ناشتا پایین است، قبل از رفتن به رختخواب سرکه سیب بخورند.
سرکه بالزامیک
در سالیان دور، از سرکه بالزامیک به عنوان شیوه طبیعی کاهش کلسترول و فشارخون استفاده می شد.
در سال ۲۰۱۰، محققان ژاپنی دریافتند این سرکه موجب توقف فرآیند مخرب اکسایش کلسترول مضر LDL در بدن می شود. همچنین محققان دانشگاه ایالتی آریزونا دریافته اند سرکه بالزامیک سطح فشارخون را نرمال نگه می دارد.
سرکه انگور قرمز
مطالعه سال ۲۰۱۰ نشان می دهد سرکه انگور قرمز حاوی میزان بالای آنتوسیانین است؛ این فوتوشیمیایی با افزایش حافظه و کاهش ریسک بیماری قلبی-عروقی همراه است. یک مطالعه ۱۴ ساله بر روی بیش از ۱۵۰ هزار نفر نشان می دهد افرادی که آنتوسیانین بیشتری مصرف می کنند، ۸ درصد کمتر در معرض ابتلا به فشارخون هستند.

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که نظر میدهید!

باخبر شدن از
avatar

wpDiscuz
سامانه پیامکی
اشتراک روزنامه

عزیزان علاقه مند به دریافت مرتب روزنامه ساقی آذربایجان از طریق پست می توانند با دفتر روزنامه تماس حاصل نموده و یا به سامانه پیام کوتاه روزنامه پیامک بفرستند.

اشتراک یکساله: 340 هزار تومان

اشتراک شش ماهه: 170 هزار تومان

ضمنا هزینه بسته بندی و ارسال از طریق پست بر عهده روزنامه می باشد.

درخواست اشتراک آنلاین

اشتراک پیامک

برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید

اشتراک ایمیلی

نظرسنجی

وب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

نمایش نتایج

Loading ... Loading ...
آذربایجانین گوزه للیک لری
پیگیری وعده مسئولان
  • از مسئولین محترم استان که وعده های آنان در این ستون پیگیری گردیده خواهشمند است توضیحات خود را در خصوص علل عدم تحقق وعده های داده شده جهت اطلاع شهروندان محترم و تنویر افکار عمومی به دفتر روزنامه ساقی ارسال فرمایند.

تصویر روز