روزنامه کثیرالانتشار سراسری صبح ایران
به دو زبان ترکی و فارسی

۱۳۹۷/۰۵/۳۱
روزنامه ساقی آذربایجان
آمار بازدید
  • کاربران حاضر: 0
  • بازدید امروز: 379
  • بازدید دیروز: 1,385
  • کل بازدید ها: 763,117
خوبی ها و بدی های زردآلو

زردآلو منبع خوبی از ویتامین ها و عناصر غذایی است.
درمان یبوست، حفظ سلامت چشم ها و پیشگیری از بیماری‌های قلبی از خواص زردآلو است.
درخت زردآلو بومی نواحی چین وایران است وارتفاع آن تا ۶ متر هم می رسد.
برگ های این درخت همانند شکل قلب، نوک تیز و گل های آن درشت و سفید و متمایل به قرمز است.
میوه زردآلو گوشتی و شیرین و به طور عموم زرد و گاهی زرد مایل به قرمز است.
مغز هسته زردآلو مصرف خوراکی دارد .
در طب سنتی از آن برای درمان برخی بیماری‌ها مانند رفع مشکلات تنفسی، سوء هاضمه، فشار خون بالا، تقویت جنسی، تسکین درد، تقویت سیستم ایمنی بدن، مبارزه با عفونت و همچنین کمک به درمان آرتریت استفاده می شده است.
از نظر متخصصان تغذیه، خواص هسته زردآلو شبیه خواص بادام درختی است و به همان مقدار مغذی و دارای مواد معدنی مفید برای بدن است.
دیگر بخش های این گیاه نیز علاوه بر میوه و مغز دانه مانند گل، پوست، تنه و ریشه در طب کاربرد دارد.
طبیعت و خواص درمانی
طبع زردآلو سرد وتر است و نوع شیرین آن کمی گرم است.
زردآلو دارای آنتی اکسیدان های فراوان و خاصیت ضد سرطانی بسیار بالایی است.
زردآلو سرشار از ویتامین A است که به رشد کودکان کمک می کند و باعث تقویت بینایی در آن‌ها می‌شود.
زردآلو خواص بسیاری برای سلامت پوست دارد.
استفاده از ماسک زردآلو در رفع چروک، افزایش رطوبت و نرمی پوست های خیلی خشک بسیار موثر ولطیف کننده پوست صورت و گردن است.
خیس کرده برگه زردآلـو صفراآور و ملین است و برای درمان یبوست مفید است.
یکی از خواص زردآلو رفع بد بویی دهان است، همچنین وجود فلوئور در زردآلو از پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند.
خوردن زردآلو آرام بخش است و مصرف آن به کسانی که فعالیت فکری زیاد دارند، توصیه می شود.زردآلو برای درمان شب کوری بسیار مفید است.
زرد آلو یکی از میوه‌های مفید بــرای کـــاهش LDL یــا کلسترول بد خون است و افراد با مصرف منظم این میوه می‌توانند سلامت قلب خود را حفظ کنند و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، عروقی را کاهش دهند.
در عین حال مصرف زردآلو باعث افزایش سطح HDLخون نیز می‌شود که همان کلسترول خوب خون است و به این ترتیب سلامت بدن را حفظ می‌کند.
زردآلو به کنترل فشار خون بالا (به دلیل داشتن پتاسیم) کمک می کند، از همین رو میوه ای مفید برای بیماران مبتلا به فشار خون است.
زردآلو به دلیل داشتن ویتامین C و آهن، درمان کننده مشکل کم خونی است.
مضرات زردآلو
زردآلوی تازه مقادیر قابل توجهی اگزالات دارد، بنابراین افراد با سابقه سنگ کلیه در مصرف آن احتیاط کنند.
زردآلو به طور کلی دیرهضم و نفاخ است، بنابراین افراد سالخورده و کودکان باید از زیاده روی در خوردن آن بپرهیزند.
برگه زردآلو یا قیسی هایی که در سطح صنعتی تهیه می شود، حاوی دی اکسید گوگرد است و مصرف آن به ویژه برای افراد مبتلا به آسم مضر است.با وجود گسترده بودن خواص دارویی مغز زردآلو، مصرف مغز تلخ زردآلو به کودکان، زنان باردار و شیرده توصیه نمی شود.
همچنین برای دیگر افراد نیز در حالت عادی مصرف بیش از ۲ عدد مغز تلخ زردآلو توصیه نمی شود.

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که نظر میدهید!

باخبر شدن از
avatar

wpDiscuz
سامانه پیامکی
اشتراک روزنامه

عزیزان علاقه مند به دریافت مرتب روزنامه ساقی آذربایجان از طریق پست می توانند با دفتر روزنامه تماس حاصل نموده و یا به سامانه پیام کوتاه روزنامه پیامک بفرستند.

اشتراک یکساله: 340 هزار تومان

اشتراک شش ماهه: 170 هزار تومان

ضمنا هزینه بسته بندی و ارسال از طریق پست بر عهده روزنامه می باشد.

درخواست اشتراک آنلاین

اشتراک پیامک

برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید

اشتراک ایمیلی

نظرسنجی

وب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

نمایش نتایج

Loading ... Loading ...
آذربایجانین گوزه للیک لری
پیگیری وعده مسئولان
  • از مسئولین محترم استان که وعده های آنان در این ستون پیگیری گردیده خواهشمند است توضیحات خود را در خصوص علل عدم تحقق وعده های داده شده جهت اطلاع شهروندان محترم و تنویر افکار عمومی به دفتر روزنامه ساقی ارسال فرمایند.

تصویر روز