شـستـشوی ایـن خــوراکـی‌هـا مــمنوع!

آیا همیشه مرغ را قبل از پختن در سینک ظرفشویی تان می شویید؟ اگر اینطور است پس دیگر باید این عادت را ترک کنید. شستن مرغ می تواند ریسک آلودگی را هم بیشتر کند.
اگر فکر می‌کنید با شستن این مواد غذایی از شر باکتری ها خلاص می شوید در اشتباه هستید!
مرغ و ماهی
شستن مرغ نه تنها هیچ میکروب یا عامل بیماری زایی را از بین نمی برد بلکه می تواند ریسک آلودگی را هم بیشتر کند.
با شستن مرغ تازه در سینک ظرفشویی و پاشیدن قطرات آب به اطراف، شما تمام میکروب ها و باکتری ها را در سراسر آشپزخانه خود پخش می کنید که شامل سطوح کانتر نیز می شود.
تنها راه موثر برای خلاص شدن از شر میکروب ها، پختن مرغ است و این قانون در مورد ماهی خام و گوشت های دیگر هم صدق می کند.
گوشت قرمز
علاوه بر نکته‌ای که در مورد مرغ گفتیم، با شستن گوشت خام رطوبتی به گوشت اضافه می کنید و این رطوبت اضافی وارد شده به بافت گوشت، بخاری در آن ایجاد می کند که بر مزه‌ گوشت هم اثرمی گذارد.
پس اگر یک گوشت مرغوب می‌خواهید باید آن را از رطوبت دور نگه دارید.
اگر نمی‌توانید عادت شستن گوشت را ترک کنید، قبل از پختن آن را با یک دستمال کاغذی کاملا خشک کنید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود و همیشه سینک ظرفشویی و سطوح اطراف آن را ضد عفونی کنید.
سبزیجات بسته بندی و شسته شده
اگر روی بسته بندی درج شده «شسته شده» پس دیگر نیازی نیست دوباره آنها را بشویید.
پس با خیال راحت مستقیما از آنها استفاده کنید.

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که نظر میدهید!

باخبر شدن از
avatar

wpDiscuz