جلسه کارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی استان در حالی در سالن جلسات استانداری برگزار گردید که بسیاری از ۴۰ دستگاه متولی امور فرهنگی و اجتماعی استان در این جلسه غیبت داشتند. این امر در همان ابتدای جلسه با انتقاد شکوهی مدیرکل امور اجتماعی استانداری قرار گرفت. وی در ادامه صحبت های خود از خلا موجود در پیشبرد تدوین سند راهبردی فعالیت های اجتماعی و فرهنگی نیز گلایه نمود که می تواند محصول کم کاری مدیران سابق این حوزه بخصوص در دوره ای باشد که یک نظامی متولی تدوین و پیشبرد امورات این اداره کل بوده است.
موضوع اصلی این جلسه، بررسی پیشنهادهای نهادها و ارگان های متولی در خصوص مراسم چهارشنبه سوری بود که از دیدگاه های اعضا دو نحوه ورود به این مساله قابل برداشت بود. بخش مهمی ازا عضا مراسم چهارشنبه سوری را به عنوان یک ظرفیت فرهنگی تلقی می نمودند که باید مورد تکریم قرار گیرد و نسبت به مخاطراتی که در حاشیه این مراسم بوجود می آید هشیار بود . بخش دیگری از اعضا بدون اینکه اسمی از این مراسم به عنوان یک تهدید به میان آوردند ، درخواست مواجهه با این مراسمات از منظر دیدگاهی سلبی داشتند. هر چند در جمع بندی این نشست که توسط راستگو سرپرست معاونت سیاسی استانداری انجام گردید ، بر این امر تاکید شد که مراسم چهارشنبه سوری جزو رسوم و آئین قابل احترام و قابل تکریم ماست و بنای ما این است که برگزاری این مراسمات تعارضی با اصول و مبانی شرع نداشته باشند.
وی از لزوم ورود ngo ها برای انتقال آسیب ها و مخاطراتی چون خطر انفجار مواد محترقه و آتش سوزی ها و.. در برگزاری حاشیه این مراسم به مردم تاکید نمود.
برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
از مسئولین محترم استان که وعده های آنان در این ستون پیگیری گردیده خواهشمند است توضیحات خود را در خصوص علل عدم تحقق وعده های داده شده جهت اطلاع شهروندان محترم و تنویر افکار عمومی به دفتر روزنامه ساقی ارسال فرمایند.
دیدگاه بگذارید