روزنامه کثیرالانتشار سراسری صبح ایران
به دو زبان ترکی و فارسی

۱۳۹۶/۰۹/۲۱
روزنامه ساقی آذربایجان
آمار بازدید
  • کاربران حاضر: 1
  • بازدید امروز: 754
  • بازدید دیروز: 1,890
  • کل بازدید ها: 487,473
غذاهایی که در پاییز گرم‌مان می‌کنند

تنظیم کردن قواعد پخت‌وپز و عادت‌های غذایی، متناسب با تغییرات فصلی، واقعا مهم است. این نکته، جایگاه خاص و مهمی در طب آیورودا دارد که پیشینه‌اش به سنت‌های هندی برمی‌گردد. در این طب، خوردن مواد غذایی گرم‌کننده در فصل پاییز و زمستان برای حفظ سلامتی و تعادل بدن، از اهمیت زیادی برخوردار است. مواد غذایی گرم‌کننده در طب آیورودا، از چند جنبه دارای نقش مهمی هستند: تقویت سیستم ایمنی بدن، پایدار نگه داشتن سطح انرژی و حفظ خلق‌وخو در ماه‌های سرد سال. در ادامه با این مواد غذایی آشنا می‌شویم.
ریشه زنجبیل : چون سیستم ایمنی را سالم نگه می‌دارد و انواع عفونت‌ها را از بدن دفع می‌کند. استفاده از زنجبیل همراه با آب جوش یا چای به شما کمک می‌کند تا به سرمای هوا غلبه کنید.
دارچین: یکی از خوش‌مزه‌ترین ادویه‌های گرم است و در طول فصل‌های پاییز و زمستان باید در دستورهای غذایی مختلف از آن استفاده کنید.
زردچوبه: ادویه مهمی است که در طب آیورودا به آن «پادشاه ادویه‌ها» می‌گویند. توانایی زیادی در مقابله با التهاب دارد و با همه بیماری‌ها مبارزه می‌کند. بهتر است روزانه مقداری زردچوبه به رژیم غذایی خودتان اضافه کنید و هیچ وقت آن را کنار نگذارید.

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که نظر میدهید!

باخبر شدن از
avatar

wpDiscuz
همگام با تبریز 2018
اشتراک پیامک

برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید

اشتراک ایمیلی

اشتراک روزنامه

عزیزان علاقه مند به دریافت مرتب روزنامه ساقی آذربایجان از طریق پست می توانند با دفتر روزنامه تماس حاصل نموده و یا به سامانه پیام کوتاه روزنامه پیامک بفرستند.

اشتراک یکساله: 340 هزار تومان

اشتراک شش ماهه: 170 هزار تومان

ضمنا هزینه بسته بندی و ارسال از طریق پست بر عهده روزنامه می باشد.

درخواست اشتراک آنلاین

نظرسنجی

وب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

نمایش نتایج

Loading ... Loading ...
سامانه پیامکی
آذربایجانین گوزه للیک لری
پیگیری وعده مسئولان
تصویر روز