راهانــــدازی تماس صـــوتی بر بستر وای فای
همراه اول اعلام کرد مکالمه تلفنی بر بستر وای فای (وای فای کالینگ) که پیش از این به صورت پایلوت راه اندازی شده بود، به صورت تجاری و رسمی در کشور راه اندازی شد.
این سرویس با نام «تلفای» خدمتی است که از سوی همراه اول در کشور ارایه شده است. با استفاده از آن، مشترکین همراه اول نیازی به پوشش شبکه تلفن همراه برای برقراری تماس نخواهند داشت، بلکه تنها با دریافت و نصب اپلیکیشن تلفای، فعالسازی سرویس واتصال به هر شبکه وای فای می توانند مکالمه کنند و برای این کار نیازی به استفاده از هیچ اپلیکیشن واسط دیگری ندارند. همراه اول در پیاده روی اربعین امسال این سرویس را برای زائرین ارائه کرده بود.
مشترکین می توانند پس از فعالسازی تلفای، تماس را با استفاده از شمارهگیر تلفن همراه خود و همانند تماس عادی برقرار و دریافت کنند. هزینه برقراری تماس نیز کاملا مشابه تماس عادی بوده و با استفاده از این سرویس اتصال به هر شبکه وای فای، مشابه اتصال به آنتن همراه اول است.
بنا بر اعلام، از مزایای تلفای همراه اول تماس روی وای فای بدون نیاز به اپلیکیشن واسط، برقراری و دریافت تماس در نقاط با آنتن دهی ناپایدار و یا با ازدحام بالا بوده و مشکل ناپایداری آنتن دهی شبکه تلفن همراه در این نقاط یا داخل برخی ساختمان ها حل خواهد شد.
همچنین در هنگام تماس، مخاطب تفاوتی بین تماس تلفای و تماس عادی مشاهده نمی کند و برخلاف سایر اپلیکیشن های تماس اینترنتی که لازم است طرف دیگر مکالمه نیز اپلیکیشن را نصب کرده باشد، برای تماس از طریق تلفای طرف دیگر مکالمه نیازی به فعالسازی این سرویس ندارد.
مشترکینی که سیمکارت یوسیم دارند و گوشی همراه آنها اندروید ۴/۴ به بالا باشد، می توانند از این سرویس استفاده کنند و برای سیستم عامل ios نیز به زودی ارائه می شود.
همراه اولی ها می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص و چگونگی استفاده از سرویس تلفای به صفحه پرتال این اپراتور به نشانی www.mci.ir مراجعه کنند.
تلگـــرام هم به عرصه ارزهای رمزنگاری شده پیوست؟
گزارشهای منتشر شده حاکی است که پیامرسان تلگرام نیز بهدنبال توسعه پلتفرم بلاک چین و عرضه ارز رمزنگاری شده اختصاصی به نام “گرام” است.
این روزها که بازار ارز مجازی و رمزنگاری شده موسوم به بیتکوین بسیار داغ شده است و همه جا خبرهایی از ارزش بالای این ارز و سرمایهگذاریهای متعدد در آن شنیده میشود، دولتهای بسیاری نیز درباره سرمایهگذاری در این ارز مجازی که در اصل واقعیت ندارد، به مردم و شهروندان خود اخطار دادهاند و همواره از ارزش پوچ و حبابی شکل آن سخن گفتهاند.
حالا گزارش شده است که اپلیکیشن پیام رسان محبوب و پرطرفدار روسی تلگرام نیز میخواهد پا در عرصه ارزهای رمزنگاری شده گذاشته و پلتفرمهای شبیه به بیت کوین ماینینگ را به طور اختصاصی برای خود ایجاد کند.
طبق گزارش های برخی وب سایتهای روسی زبان، تلگرام درصدد ایجاد و راه اندازی پلتفرم بلاک چین اختصاصی خود تحت عنوان TON یا Telegram Open Network است و فناوری مورد استفاده در این مورد از بلاک چین استفاده شده در بیت کوین برگرفته شده است البته با این تفاوت که قرار است بهبودهایی برروی آن صورت گیرد.
آنتوان روزنبرگ – یکی از مهندسان پیشین تلگرام – با انتشار ویدیویی در فیس بوک آماری را در این باره اعلام کرده و از تلاش تلگرام برای توسعه و گسترش پلتفرم ارزهای رمزنگاری شده اختصاصی تلگرام با استفاده از این پیامرسان خبر داده است.
این اقدام تلگرام در حالیست که بسیاری از غولهای تکنولوژی امکان ارسال و انتقال پول را با استفاده از اپلیکیشن های پیام رسان خود فراهم آوردهاند. بنابراین اخبار تلگرام نیز تصمیم گرفته است این بار با بهرهمندی از ارزهای رمزنگاری شده که این روزها ارزش و طرفداران بسیاری پیدا کرده است، امکان نقل و انتقالات پول را برای خود و کاربرانش محیا کن و بدین ترتیب ارز رمزنگاری شده اختصاصی خود را تحت عنوان “گرام” (Gram) نامگذاری کند و پلتفرم توسعه یافته امکان استفاده از این ارز را حتی در سایر پیام رسانهای نیز فراهم کند.
طبق گزارش های بلومبرگ، با توجه به آنکه هم اکنون اپلیکیشن پیامرسان تلگرام بالغ بر ۱۸۰ میلیون کاربر در سراسر جهان دارد، همانند سایر ارزهای رمزنگاری شده نیازی ندارد که توجه کاربران جدیدی را به خود جلب کند. بنابراین انتظار می رود که این ارز رمز نگاری شده اختصاصی تلگرام از استقبال بی نظیری از سوی کاربران تلگرامی و سایر پیام رسان ها برخوردار شود.
در اینجا باید متذکر شد که این گزارشها و اخبار هنوز توسط پاول دوروف – موسس و مدیر عامل تلگرام – و همچنین سایر منابع رسمی تایید نشده است و وی در این باره تنها در صفحه توییتر خود اعلام کرده است که کاربران باید از منابع رسمی که توسط وبلاگ رسمی تلگرام منتشر می شود، خبر دریافت کنند و در غیر این صورت اخبار قابل اعتماد نخواهند بود.
البته باید گفت که حباب بیت کوین پس از آنکه هرروز در حال بزرگتر شدن بود، در ۲۴ ساعت گذشته حباب ارزش افزایشی آن ترکید و ارزش آن حدود یک چهارم کاهش یافت و به زیر ۱۳ هزار دلار تنزل کرد.
بیت کوین یک ارز دیجیتالی رمزنگاری شده است که باید توسط سیستمهای رایانه و با استفاده از الگوریتم های پیشرفته ای استخراج یا ماینینگ شود. در ابتدای ماه جاری میلادی بهای بیت کوین حتی به مرز ۱۹ هزار دلار هم رسید.
البته دولتهای بسیاری از ارزش غیر واقعی و حبابی شکل ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده سخن می گویند و همواره شهروندان و کاربران خود را از سرمایه گذاری و خرید و فروش به این ارزهای غیر واقعی برحذر میکنند.
برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
از مسئولین محترم استان که وعده های آنان در این ستون پیگیری گردیده خواهشمند است توضیحات خود را در خصوص علل عدم تحقق وعده های داده شده جهت اطلاع شهروندان محترم و تنویر افکار عمومی به دفتر روزنامه ساقی ارسال فرمایند.
دیدگاه بگذارید