روزنامه کثیرالانتشار سراسری صبح ایران
به دو زبان ترکی و فارسی

۱۳۹۹/۰۷/۰۶
روزنامه ساقی آذربایجان
تبلیغات
آمار بازدید
  • 0
  • 647
  • 798
  • 1,334,146
قرمزی گوشت چرخ‌کرده به‌دلیل افزودن پودرخون

قرمزی گوشت چرخ‌کرده به‌دلیل افزودن پودرخون

 یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره‌ی قرمزی بیشتر برخی از گوشت‌های چرخ‌کرده گفت: در برخی موارد، رنگ قرمز واقعا به علت استفاده‌ی بیشتر از گوشت است؛ اما تقلباتی هم ممکن است توسط برخی شرکت‌های بسته‌بندی غیرمتعهد انجام شود؛ مثلا پودر خون      اضافه کنند.
آراسب دباغ‌مقدم اظهار داشت: گوشت چرخ‌کرده اغلب با مقداری از چربی‌های دام مخلوط می‌شود و گاهی شرکت‌هایی که وجدان کاری را رعایت نمی‌کنند، تقلباتی هم در این موارد انجام می‌دهند که قابل پیگیری است.
هر چند از لحاظ نظری، گوشت همه‌ی قسمت‌های دام را می‌توان چرخ کرد، اما به طور معمول، گوشت‌های درجه‌یک معروف به کبابی مانند راسته، چرخ نمی‌شود.
چرخ‌کردن به طور عمده، برای گوشت‌های درجه دو معروف به خورشتی مانند سردست، یا گوشت‌های درجه‌سه معروف به آبگوشتی است.
آراسب دباغ‌مقدم اظهار داشت: ورود گره‌ها یا غدد لنفاوی در گوشت چرخ‌کرده، ممکن است به طور ناخواسته اتفاق بیفتد اما اگر سایر اعضا مانند طحال، لوزالمعده یا غدد پستانی به آن اضافه شود، تقلب محسوب می شود.

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
باخبر شدن از
سامانه پیامکی
اشتراک روزنامه

عزیزان علاقه مند به دریافت مرتب روزنامه ساقی آذربایجان از طریق پست می توانند با دفتر روزنامه تماس حاصل نموده و یا به سامانه پیام کوتاه روزنامه پیامک بفرستند.

اشتراک یکساله: 340 هزار تومان

اشتراک شش ماهه: 170 هزار تومان

ضمنا هزینه بسته بندی و ارسال از طریق پست بر عهده روزنامه می باشد.

درخواست اشتراک آنلاین

اشتراک پیامک

برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید

اشتراک ایمیلی

نظرسنجی

وب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

نمایش نتایج

Loading ... Loading ...
آذربایجانین گوزه للیک لری
پیگیری وعده مسئولان
  • از مسئولین محترم استان که وعده های آنان در این ستون پیگیری گردیده خواهشمند است توضیحات خود را در خصوص علل عدم تحقق وعده های داده شده جهت اطلاع شهروندان محترم و تنویر افکار عمومی به دفتر روزنامه ساقی ارسال فرمایند.

تصویر روز