روزنامه کثیرالانتشار سراسری صبح ایران
به دو زبان ترکی و فارسی

۱۳۹۷/۰۴/۲۷
روزنامه ساقی آذربایجان
آمار بازدید
  • کاربران حاضر: 0
  • بازدید امروز: 262
  • بازدید دیروز: 1,051
  • کل بازدید ها: 720,746
معجون هایی که سکته مغزی را در نطفه خفه می‌کنند

نوشیدن دمنوش‌ها در فصل‌های پاییز و زمستان بسیار مفید است و نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف دارند.
سکته مغزی سومین عامل مرگ و میر در جهان پس از بیماری‌های قلبی و سرطان است. اگرچه نمی‌توان به طور کامل از این بیماری پیشگیری کرد، اما مطالعات بسیاری نشان می‌دهد که رعایت عادت های صحیح زندگی و داشتن برنامه غذایی مناسب می‌تواند در پیشگیری از سکته مغزی تا حدود ۳۰ درصد موثر باشد. در این مطلب دمنوش‌هایی را معرفی می‌کنیم که مصرف آنها در جلوگیری از ابتلا به سکته مغزی کمک شایانی می‌کند.
خواص زنجبیل
زنجبیل برای سلامت کلی بدن بسیار مفید و سرشار از ویتامین C، منیزیم و بسیاری از مواد معدنی دیگر است. مصرف آن در تسکین درد، بهبود سیستم گوارش و ایمنی، مبارزه با آسم و بیماری‌های قلبی و عروقی، پاک سازی کبد و نابودی سنگ کلیه تاثیر بسزایی دارد همچنین این گیاه از تخریب سلول‌های بدن به علت سرطان نیز جلوگیری می‌کند.
زنجبیل یک منبع غنی از آنتی اکسیدان‌هاست که به کمک آن بدن با عفونت‌ها مبارزه می‌کند.
استفاده از زنجبیل بدن را در برابر ویروس‌هایی مثل آنفلوآنزا، سرماخوردگی و تبخال محافظت می‌کند همچنین مصرف زنجبیل سبب بهبود گردش خون در بدن می‌شود. نوشیدن چای زنجبیل خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش می‌دهد.
مواد تشکیل دهنده چای زنجبیل
یک فنجان آب
۲ قاشق غذاخوری شیر نارگیل
نصف قاشق غذاخوری عسل طبیعی
یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل
یک چهارم قاشق چای‌خوری زردچوبه
طرز تهیه چای زنجبیل
نخست آب را بجوشانید؛ زردچوبه و زنجبیل را در آن بریزید و اجازه دهید که به مدت هفت تا ۱۰ دقیقه بجوشد سپس شیر نارگیل را اضافه کنید. برای بهتر شدن طعم آن می‌توان عسل را نیز به آن افزود.
خواص معجون سیر و لیمو
ترکیب سیر و لیمو سلامت شریان‌ها را افزایش می‌دهد و موجب کاهش جریان و فشار خون می‌شود. افراد با مصرف مخلوط سیر و لیمو کمتر در معرض حمله قلبی و سکته مغزی قرار می‌گیرند.
طرز تهیه معجون سیر و لیموترش
یک لیتر آب،۶ عدد لیموی ترش پوست کنده و ۳۰ عدد حبه سیر خرد شده را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید. پوره به دست آمده را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید که سرد شود. مخلوط را در یک شیشه بریزید و به مدت سه هفته روزانه ۵۰ میلی لیتر از آن را مصرف سپس به مدت یک هفته استفاده از این ترکیب را متوقف کنید، و دوباره به مدت سه هفته، روزانه ۵۰ میلی لیتر از آن بنوشید.

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که نظر میدهید!

باخبر شدن از
avatar

wpDiscuz
سامانه پیامکی
اشتراک روزنامه

عزیزان علاقه مند به دریافت مرتب روزنامه ساقی آذربایجان از طریق پست می توانند با دفتر روزنامه تماس حاصل نموده و یا به سامانه پیام کوتاه روزنامه پیامک بفرستند.

اشتراک یکساله: 340 هزار تومان

اشتراک شش ماهه: 170 هزار تومان

ضمنا هزینه بسته بندی و ارسال از طریق پست بر عهده روزنامه می باشد.

درخواست اشتراک آنلاین

اشتراک پیامک

برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید

اشتراک ایمیلی

نظرسنجی

وب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

نمایش نتایج

Loading ... Loading ...
آذربایجانین گوزه للیک لری
پیگیری وعده مسئولان
  • از مسئولین محترم استان که وعده های آنان در این ستون پیگیری گردیده خواهشمند است توضیحات خود را در خصوص علل عدم تحقق وعده های داده شده جهت اطلاع شهروندان محترم و تنویر افکار عمومی به دفتر روزنامه ساقی ارسال فرمایند.

تصویر روز