وزیر علوم با بیان اینکه بسیاری از اساتید نگران آینده شغلی فارغالتحصیلان خود هستند، گفت: در وزارت علوم تلاش میشود تا هدایت تحصیلی، پروژهها و پایاننامههای دانشجویان به صورت کاربردی باشد تا فارغالتحصیلان دانشگاهها در آینده با مشکل اشتغال مواجه نباشند.
دکتر منصور غلامی در همایش «پژوهش، فناوری و مسئولیت اجتماعی» که امروز در دانشگاه تربیت مدرس در حال برگزاری است، افزود: وزارت علوم نباید منتظر بماند بلکه باید به سمت دستگاههای اجرایی برود تا بتواند نیازها و مشکلات جامعه را برطرف کند. در این راستا ما نیز با استقبال خوبی مواجه شدیم و این اقدام در وزارتخانه موجب شد که در بسیاری از موارد، موفق به انعقاد توافقنامههای پژوهشی و انجام پروژههای مشترک شویم.
وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر ۳۷۰ انجمن علمی در کشور فعال است که این انجمنها، تشکلهای تخصصی به شمار میروند، بنابراین باید برنامهریزی کنیم تا از توان و پتانسیل انجمنهای علمی استفاده کنیم. ما در وزارت علوم نیز سعی میکنیم در حوزههای مشورتی و سیاستگذاری از نظرات و ظرفیت انجمنهای علمی بهره ببریم.
وزیر علوم خاطرنشان کرد: وزارت علوم برنامه دارد با همفکری و همکاری انجمنهای علمی، تأثیرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشد.
وزیر علوم اظهار کرد: برای فعالیت بیشتر انجمنهای علمی، اگر نیاز به بازنگری فرآیندها باشد، در وزارت علوم و معاونت پژوهشی این وزارتخانه اقدامات اجرایی آن را انجام میدهیم.
دکتر غلامی با بیان اینکه انجمنهای علمی، پژوهشهای مشترکی با پژوهشگاهها، دانشگاهها و دستگاههای اجرایی دارند، افزود: در شورای عتف (شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری) تأکید شده است که وزارت علوم به سمت دستگاههای اجرایی برود و با آنها همکاری کند.
به گفته وی، انجمنهای علمی باید به سمت شناخت مسائل جامعه حرکت کنند.
برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
از مسئولین محترم استان که وعده های آنان در این ستون پیگیری گردیده خواهشمند است توضیحات خود را در خصوص علل عدم تحقق وعده های داده شده جهت اطلاع شهروندان محترم و تنویر افکار عمومی به دفتر روزنامه ساقی ارسال فرمایند.
دیدگاه بگذارید