مدیرکل بهزیستی آذربایجانشرقی گفت:۴۰ درصد از شرایط استانداردی که کودکان باید از مهدکودکها استفاده کنند، فاصله داریم.
محسن ارشدزاده در گفتوگو با خبرنگاران با تأکید بر وجود ۵۰۰ مهدکودک در شهرهای استان اظهار کرد: در کنار مهدکودکهای موجود در شهرهای استان، ۵۰۰ مهد کودک روستایی نیز در روستاها وجود داشته و مجموعا ۵۰ هزار نفر کودک در طول سال از دورهها و برنامههای آموزشی مهدکودکها استفاده میکنند.
وی افزود: غیردولتی و خصوصی بودن مهدکودکها موجب اشتغال ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار نفر از جوانان، فارغالتحصیلان و افراد جویای کار شده و علاوه بر این ۵۰ هزار کودک از برنامههای آموزشی، رفاهی و سرگرمی بهرهمند میشوند.
محسن ارشدزاده مدیرکل بهزیستی آذربایجانشرقی اظهار کرد: علاوه بر تلاش در جهت اینکه تعداد بیشتری از کودکان از مهدکودکها استفاده میکنند ولی با این همه مهدهای کودک زیرنظر بهزیستی؛ آمادگی و پیش دبستانیهایی که توسط آموزش و پرورش راهاندازی شده، تنها ۲۵ درصد کودکان حائز استفاده از مهدکودک هستند.
وی، یکی از شاخصهای توسعهیافتگی هر کشور را استفاده ۷۰ درصدی کودکان از مهدکودکها و برنامههای آموزشی دانست و تصریح کرد: ۴۰ درصد از شرایط استاندارد استفاده از مهدکودکها فاصله داریم و توسعه مهدکودکها از نظر کمی و کیفی مورد نیاز بوده به اینگونه که کیفیت و استاندارد محتوای آموزشی مهدهایکودک مورد تأیید کمیته تعیین محتوا در سازمان قرار میگیرد.
مدیرکل بهزیستی آذربایجانشرقی خاطرنشان کرد: تمام محتوای آموزشی مورد استفادهی مهدکودکها و عملکرد آموزش و پرورش برای تدوین کتابهای آموزشی مورد بررسی کمیته قرار گرفته و به صورت مشترک مورد استفاده قرار میگیرد، علاوه بر موارد گفته شده مهدکودکها هر ساله توسط گروه ارزشیابی تشکیل شده از همکاران و کارشناسان بهزیستی و کانون همیاری مهدکودکها درجهبندی و ستارهبندی میشود.
وی افزود: مهدهای بیستاره، یک ستاره، دو ستاره و سه ستاره نحوه درجهبندی مهدکودکهاست که درجهبندی بر میزان شهریه دریافتی از کودکان تأثیر دارد با تمام این فعالیتهای انجام گرفته، درصدد هستیم که مهدکودکها به شرایط استاندارد و قابل قبولی در استان دست یابند از این لحاظ، محتوای آموزشی، فضاهای فیزیکی، ارزشیابی و پایش مهدهای کودک حالت رقابتی داشته و همواره تلاش میکنند با همدیگر رقابت کرده و درجه خود را بالا ببرند.
ارشدزاده با تأکید بر اینکه به دنبال شهری دوستدار سالمند و معلول هستیم، ادامه داد: کلانشهر تبریز به طور کامل و مطلوب شهر دوستدار سالمند و معلول نیست و هنوز مشکلات اساسی و جدی وجود دارد.
وی گفت: بحث مربوط به شهر دوستدار کودک نیز همچنین مشکلاتی را به همراه دارد، فضاهای تفریحی، فضاهای بازی، بحثهای ترافیکی و عبور و مرور کودکان از جمله این مشکلات است که شهری مطلوب و ایدهآل برای کودکان نبوده و از لحاظ مناسبسازی فضاهای شهری، امکانات و خدمات مورد نیاز برای سالمندان و معلولان ندارد.
برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
از مسئولین محترم استان که وعده های آنان در این ستون پیگیری گردیده خواهشمند است توضیحات خود را در خصوص علل عدم تحقق وعده های داده شده جهت اطلاع شهروندان محترم و تنویر افکار عمومی به دفتر روزنامه ساقی ارسال فرمایند.
دیدگاه بگذارید