اختصاصی ساقی آذربایجان/ وحید خدادادی
یکی از اتفاقات خوبی که مجموعه ساقی آذربایجان در بستر فضای مجازی در پیش گرفته است راه اندازی بخش مطالبات و گزارش های مردمی و نیز پیگیری آن ها از مقامات مسئول است تا وظایف رسانه ای مان را به نحو احسن انجام دهیم.
توقیف خودرو ازسوی پلیس راهنمایی و رانندگی بر اساس ماده ۱۳ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی صورت میگیرد که در آن آمده است: «در مواردی که طبق این قانون، انتقال وسیلهنقلیه ضرورت داشته باشد، خودرو با استفاده از وسایل مطمئنه که برای این کار معمول است، حسب مورد به نزدیکترین توقفگاه یا مقر انتظامی یا راهنمایی و رانندگی مربوط یا تعمیرگاه انتقال مییابد. هزینههای حملونقل و توقف وسیلهنقلیه که توسط بخش خصوصی وصول میشود، حسب مورد به عهده متخلف، مالک، متصرف یا قائممقام قانونی آنان خواهد بود. اما درصورتیکه خودرو با جرثقیل به پارکینگهای زیر مجموعه اداره راهنمایی و رانندگی منتقل شود، پلیس باید مالک خودرو را در جریان امر قرار دهد. پیش تر فرمانده سابق پلیس راهور کشور از راه اندازی سامانه ای خبر داده بود که پلیس هنگام انتقال خودرو به پارکینگ ضمن پیامکی مالک خودرو را از این اتفاق آگاه نماید.
برای بسیاری از مالکین خودرو ها پیش آمده که وسیله نقلیه آن ها به علت مواردی نظیر سد معبر، توقف در محل پارک ممنوع، پارک دوبل و موارد اینچنینی توسط جرثقیل به پارکینگ راهور منتقل شده است و طبق گزارشات مردمی واصله در مواردی چند این انتقال بدون اطلاع مالک صورت گرفته است!
این رفتار پلیس به گفته شهروندان در مواردی باعث نگرانی و حتی باعث بدحالی و انتقال مالک به بیمارستان شده است. تعدد مواردی از این دست می طلبید تا موضوع پیگیری و نتیجه آن به اطلاع شهروندان برسد. از رئیس پلیس راهور استان چرایی این مدل رفتار و صحت و سقم آن را جویا شدیم و وی این مسئله را به طور کامل رد کرد!
سرهنگ قنبرزاده ضمن رد عدم اطلاع رسانی توسط پلیس به ساقی آذربایجان گفت: اگر قرار بر انتقال خودرویی با جرثقیل به پارکینگ باشد بعد از صادر شدن قبض برای ورود به پارکینگ به مالک پیامکی ارسال می شود با این وجود پلیس به همین پیامک بسنده نکرده و برای آن که در طول بازه زمانی انتقال خودرو به پارکینگ، مالک دچار ترس و نگرانی از بابت اینکه خودرو به سرقت رفته است یا نه؟ به محض اینکه ماشین توسط جرثقیل آماده انتقال شد، موضوع به مرکز پلیس ۱۱۰ اطلاع داده می شود تا چنانچه مالک، خودروی خود را در محل مورد نظر پیدا نکرد و گزارش سرقت به پلیس ۱۱۰ داد، همکاران ما پلاک خودرو را در میان خودروهای منتقل شده به پارکینگ جستجو می کند و چنانچه پلاک مورد نظر در این لیست قرار داشت، به مالک اطلاع دهند و او را از نگرانی در بیاورند.
وی افزود: در نهایت باید عرض کنم که پلیس به دو طریق در این رابطه اطلاع رسانی می کند، یکی از طریق پیامک به مالک بعد از انتقال به پارکینگ و نیز اطلاع به مرکز پلیس ۱۱۰ حین انتقال!
در برخی موارد گزارش شده که اس ام اس پلیس یک ساعت پس از حمل خودرو به مالک خودرو ارسال شده است و یا با وجود اعلام پلیس به مرکز ۱۱۰ ، این مرکز بدلیل مشغله زیاد بموقع نتوانسته به تماس گیرندگان اعلام نماید که خودروی آنها توسط پلیس جابجا شده و این باعث نگرانی و استرس شهروندان گردیده است . و گاه با هدایت به پارکینگ اعلام شده بروید فلان جا ببینید ماشین تان آنجاست یا نه ! اگر آنجا نباشه یعنی سرقت شده و … همچنین اخذ مبالغ اضافی در برخی پارکینگ ها بیش از آنچه که پلیس و قانون تعیین نموده است از دیگر موارد اعتراص شهروندان تبریز می باشد
پست های مرتبط
تبریز دودناک در روز ملی هوای پاک
بی پرده اندر حکایت یارانهها
حق النَفَس زیر تیغ حق الناس