حجت الاسلام محمدحسن ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران در خطبه های امروز جمعه ۱۳ خردادماه با اشاره به فرا رسیدن سالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) و گرامیداشت واقعه پانزدهم خرداد، اظهار داشت: نتیجه حاکمیت امیر المومنین که مهمترین پشتوانه نظریه پردازی در نظریه حکم رانی است عدالت آزادی ارزش های اخلاقی خصایص و قانون مداری حقوق ملت و دفاع از مظلوم از جایگاهی بسیار ویژه و ممتازی برخوردار است.حکمرانی
وی افزود: نظریه دولت در نهج البلاغه راه را برای دولت سازی، جامعه سازی و تمدن سازی جامعه در راه قرآن هدایت می کند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به حکمرانی از نگاه امیرالمومنین علی (ع)، گفت: حکمرانی بدون دانش، قانون، قانون مداری، عدالت و آراستگی به فضائل و ارزش های اخلاقی بدون کارآمدی بی معناست.
ابوترابی با اشاره به سفر استانی رییس جمهور به استان تهران، تصریح کرد: ابتدا از این حضور و ارتباط نزدیک با مردم استان ها و حضور میدانی از آیت الله رییسی تشکر دارم و امیدوار هستم این حرکات منجر به حل مشکلات کشور شود.
وی با بیان اینکه تهران قلب تپنده کشور است، ادامه داد: تهران مختص به مردم این استان نیست بلکه مرکز تمام کشور است و در سفر رییسجمهور به تهران ۱۶ هزار میلیارد تومان برای ۱۴۷ طرح و ۱۰ هزار میلیارد تومان برای طرح های اشتغالزا برای این استان بودجه در نظر گرفته شده است.
خطیب جمعه موقت تهران بیان داشت: در حوزه اقتصادی همچون حوزه نظامی نیازمند یک برنامه میان مدت و بلند مدت هستیم تا بتوانیم از این تنگناهای اقتصادی عبور کنیم زیرا اقتدار دفاعی نتیجه مقاومت ۸ ساله دفاع مقدس و همچنین فرماندهی مقتدر ۳دهه رهبر انقلاب در این زمینه توانسته ایم به این نقطه برسیم از این رو باید در حوزه های اقتصادی هم همچنین حرکت کنیم و از اصلاحات جزئی و سطحی عبور کنیم.
ابوترابی فرد در بخش دیگر از خطبه با اشاره به حادثه آبادان، تاکید کرد: باید عظمت آبادان برای سراسر جهان معرفی شود. آبادان ۳۴۹ روز در محاصره بود و مردمان آن سرزمین اجازه ندادند این شهر سقوط کند و بعد از ۳۴۹ روز با فرمان امام لشگر ۷۷ خراسان و سپاه پاسداران انقلاب در کمتر از ۲۴ ساعت توانستند محاصره را بشکنند از این رو خرمشهر و آبادان قلب تپنده ایران هستند.
وی افزود: فاجعه تاسف بار ریزش ساختمان متروپل برای ملت ایران و خصوصا مردم آبادان یک فاجعه جانکاه و سخت است و از این تریبون به جاماندگان این فاجعه عرض تسلیت دارم اما امروز مهندسی کشور به اذعان صاحب نظران از یک جایگاه بالایی برخوردار است و توانسته است گوی سبقت را از خیلی از مدعیان برباید. مثلاً در دانش هسته ای، لیزری، نانو و… محصول دانش تخصصی کشور است.
امام جمعه موقت تهران گفت: نظام ملی ساخت و ساز و عمرانی کشور عمر طولانی دارد و قانون نظام مهندسی کشور در سال ۷۴ تصویب شده است و این قانون یک ظرفیت عظیم ساخت و ساز را برای کشور به ارمغان آورده است.
ابوترابی فرد گفت: وزارت راه و شهرسازی نظارت عالی بر ساخت و سازها دارد لذا بدون تردید ضابطه مند پیش برود و مدیریت انقلابی پیش بگیرد تا شاهد چنین اتفاقی نباشیم. از دولت و مسئولین کشوری در خواست داریم حسن اجرای قانون را در دستور کار قرار دهند.
وی تاکید کرد: این سوال وجود دارد که مقامات مسئول در آبادان کجا بودند که طبق گزارش ها هیچ نظارتی بر روی ساخت و ساز متروپل انجام نشده و طبق دستور رهبری باید کسانی که مقصر این فاجعه بودند شناسایی شوند و با اشد مجازات با آن ها برخورد شود و ریشه این بی نظمی ها و بی قانونی در کشور برچیده شود.
پست های مرتبط
سهمه دوم بنزین کاهش یافت؛ ۵۰ لیتر در ماه!
دیشب چه گذشت؟ دور جدید جنگ؛ از هرمز تا اردن | عربستان هم وارد میدان شد؟
پایان جولان ساختوسازهای غیرمجاز در روستایی تاریخی کندوان