استاندار آذربایجانشرقی با تاکید بر اهتمام جدی بانکهای استان نسبت به پرداخت تسهیلات بخش تولید و عدم تاخیر در این زمینه، گفت: در سال جهش تولید نباید بخش تولید را به خاطر تاخیر در پرداخت تسهیلات دچار مشکل کنیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مالک رحمتی در جلسه شورای هماهنگی بانکهای استان، اظهار داشت: برخی اوقات پرداخت تسهیلات توسط بانکها نوشدارو بعد از مرگ سهراب است، چرا که فصل کاری در استان حداکثر تا آخر آبان است. استاندار آذربایجانشرقی تاکید کرد: ۲ تا ۳ ماه آینده از نظر اعطای تسهیلات بانکی برای فعالیت های ساخت و ساز در حوزه تولید و صنعت، حیاتی است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجانشرقی هم در این جلسه بر پرداخت تسهیلات مصوب سفر استانی رئیس جمهور تاکید کرد و گفت: مدیریت استان خود را معطل مدیران بانک هایی که در جذب منابع کوتاهی کرده و عملکرد قابل قبولی ندارند، نخواهد کرد. محمد کلامی افزود: وامهای مصوب سفر رئیس جمهور مخصوصا تسهیلاتی که در دور دوم به تصویب رسیده است از اهمیت بالایی برای ما برخوردار است و بانک های استان باید نسبت به پرداخت آنها اقدام کنند.
وی به لزوم پرداخت وام های تکلیفی نیز اشاره کرد و بیان داشت: اقتصاد آذربایجانشرقی به لحاظ گستردگی فعالیت بخش خصوصی، قابل مقایسه با استان های دیگر نیست و پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ باید با اولویت انجام شود. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجانشرقی با بیان اینکه در حوزه تسهیلات پارک علم و فناوری برخی بانک ها علی رغم تعهدات خود، هیچ پرداختی نداشتهاند، اضافه کرد: ما در مدیریت استان جوابگوی بخش خصوصی هستیم و قرار نیست ضعف برخی مدیران را نادیده بگیریم؛ بخش خصوصی را باید دریابید و تسهیلگر آنها باشید.
پست های مرتبط
گردشگری غذا مزیت بزرگ آذربایجان شرقی است
امامجمعه تبریز: تضعیف نیروهای مسلح جزء برنامههای دشمن است
ممانعت از تردد خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی در داخل شهر تبریز