نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش ساقی آذربایجان، بر اساس اعلام منابع غیر رسمی طی روزهای آینده تغییرات مدیریتی در سطح معاونان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی انجام خواهد گرفت. معاونان جدید فرهنگی، هنری و اداری مالی ارشاد طی روزهای آینده معرفی خواهند شد و در این تغییرات، وحید حسین زاده، معاون فرهنگی ارشاد جای خود را به “حسن قلی” از مدیران موسسه آران، علی محرمی معاون هنری این اداره کل جای خود را به “فرهاد دیرنگ” و پیروزمنش، معاون مالی اداری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، جای خود را به “منصور برادران” از مدیران سابق شهرداری تبریز خواهد داد. این گزارش حاکی است؛ وحید حسین زاده و علی محرمی به دلیل بازنشستگی از مسوولیت های فعلی خود کنار خواهند رفت. بر اساس اخبار دریافتی، مراسم تودیع و معارفه این مدیران، شنبه آینده برگزار خواهد شد.
مدیرعامل سازمان آرامستانهای شهرداری تبریز با اشاره به اينکه با روند فعلي، اراضي وادي رحمت فقط براي سه سال آينده ظرفيت تدفين دارد، افزود: فعلا مکانی برای ایجاد آرامستان جدید در تبریز تعیین نشده است و این عدم مکان یابی ما و بی برنامگی ما را در چند سال آینده دچار مشکل خواهد کرد.
امام جمعه تبریز و نماینده ولی فقیه در آذربایجانشرقی با تاکید بر رفع دغدغههای اصناف گفت: حمایت جامع از اصناف اولویت کاری مسئولان باشد.
وزیر امور خارجه کشورمان، از تلاش های عراق برای تقویت عنصر گفتگو و نقش سازنده این کشور در معادلات منطقه ای و گفتگوی میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان قدردانی کرد.
ماجرای عدم اختصاص اعتبار از سوی وزارت ورزش به فدراسیون کشتی در سال جاری بیخ پیدا کرده است و حال که تنشها به بالاترین سطح رسیده، مشخص نیست چه کسی باید در این بین داوری و موضوع را حل و فصل کند!
Δ