اختصاصی ساقی آذربایجان
شورای ششم تبریز از همان ابتدای شروع فعالیت با شعار انقلابی گری و …. و رفتارهای متناقض و انتصاب افراد خاص در آن ! معلوم بود که دچار افراط و تفریط خواهد شد و آینده تیره و تاریکی برای شهر بینوای تبریز متصور می گردید . هر روز که از عمر شورای ششم گذشت این ناامیدی به بهبود امور شهر و شهرداری قوت گرفت تا رسید به انتخاب شهردار و دیدیم آنچه که بر سر شهردار منتخب خود آوردند و پس از مدت کوتاهی از نافرمانی شهردار منتخب شورای شهر از فرامین غیرقانونی برخی! نامبرده استیضاح گردید و دوباره شهر و شورا و شهرداری دچار دست انداز شد . ترجیح منافع شخصی و بی توجهی به منافع عمومی ، سرنوشت شهر را مه آلود نشان می داد . تلاش یکی دو نفر از همان اعضای شورا برای انتخاب شهردار بعدی به گزینه ای ختم شد که از اول در لیست گزینه های برخی شورانشینان که مراوده قبلی با وی در ایام قبل از انتخابات و در زمان تبلیغات انتخابات داشتند شد و شد آنچه نباید می شد . نباید به زعم ما که باورمان این بود که در این فضای غبارآلود و پرتنش در مدیریت شهری تبریز ، انتخاب فرد خاص ! می تواند بر تدام این ناآرامی ها دامن بزند . اما منتخب جدید به مدد برادران سیاسی و رسانه ای خود ، فضای خاصی ایجاد کردند تا بتوانند افکار عمومی را با خود همراه کنند که در ماههای اول این توفیق به دست آمد اما رفته رفته اتفاقات جدید و معضلات شهر خود را از زیر پوست مدیریت شهری آشکار کرد و تنش بین مردم با شهرداری و شهرداری با برخی اعضای شورای شهر آغاز شد .
از شب سیاه زمستانی تبریز و ناتوانی شهرداری در مدیریت بارش برف در تبریز که باعث بروز مشکلات عدیده برای مردم گردید تا موضوع محلول پاشی و درخت مصنوعی و ایجاد شرکتهای جدید با اهداف جدید ! و اجرای برخی پروژه های غیرضروری در سطح شهر با هزینه صدها میلیاردی و … همه و همه دست به دست هم داد تا شکاف عمیق بین طرفداران شهردار و مخالفان او در شورای شهر نمایان تر شود . رفتن دکتر دبیری به دولت و آمدن عضو علی البدل بر فضای ملتهب شورا افزود تا اینکه جنجال عضو دیگر شورای شهر که غیبت هایش از حد مجازقانونی عبور کرده بود و در نهایت سلب عضویت او از شورای شهر و آمدن عضو دوم علی البدل که از چهره های امنیتی و مسلط به پرونده های تخلفات شورای وشهرداری بود مرز بین حامیان بی چون و چرای شهردار و مخالفان منطقی او را بیشتر و بیشتر آشکارکرد تا جایی که دیروز ۵ عضو هوادار شهردار در جلسه شورای شهر غیبت کردند تا مانع از رسمیت جلسه شورا شوند به نشان اعتراض به سلب عضویت همکار و همراه دیگر خود ! و در همین جلسه مسائلی مطرح گردید که همان پیش بینی های سال ۱۴۰۰ آگاهان از آینده شورای ششم را به اثبات رسانید . موضوع تصرف دفتر شهردار تبریز توسط شهروندان معترض فاز ۲ خاوران و شعار علیه وی و موضوع فاجعه باغ گلستان تبریز هم مزید بر علت شد تا رسانه ها و افکار عمومی شهر کلا بر علیه شورا و شهرداری جبهه گیری کنند! اظهارات یک عضو شورای شهر در همین جلسه اخیر مبنی بر عدم رعایت اخلاق توسط شهردار منتخب شورا و بی توجهی به توصیه های اخلاقی و قانونی شورای شهر نیز نشان اختلاف عمیق در بین هوادارن سینه چاک شهردار و منتقدان وی داشت.
حال چند ماه مانده به عمر شورای شهر تبریز، شهر و شهرداری در بلاتکلیفی بزرگی فرورفته و برخی اعضای مقصر شورای شهر اکنون می خواهند با ژست منتقدانه ، خود را از آماج انتقادات افکار عمومی رهایی بخشند غافل از آنکه مردم قضاوت نهایی و درست را در انتخابات بعدی شورای شهر تبریز خواهند کرد و نمره لازم به عملکرد تک تک این افراد خواهند داد تا بدانند امانت داری رای مردم چه مسئولیت بزرگی است که نباید به برخی افراد کوچک سپرده شود
پست های مرتبط
المیرا شریفی مقدم؛بازجوی رییسجمهور؟
عابدِ عارف درّیتیم
تهران به استقبال احیای ربع رشیدی تبریز رفت