مطهری‌اصل: چندصدایی در بدنۀ مومن جامعه به زیان مصالح عمومی است

حجت الاسلام و المسلمین احمد مطهری‌اصل، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی امروز در مراسم تکریم حجت‌الاسلام والمسلمین صفری و معارفه حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ علیزاده به عنوان امام‌جمعه جدید شهرستان چاراویماق ضمن تبیین مفهوم قرآنی « أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوب»، یاد خدا را اساس آرامش درونی انسان دانست و اظهار کرد: آرامش حقیقی در سایه عبادت، نمازهای یومیه و نماز جمعه حاصل می‌شود و هیچ ثروت و رفاه مادّی جای این آرامش معنوی را نمی‌گیرد.وی با اشاره به پیشینه تاریخی و تمدنی منطقه چاراویماق اظهار داشت: این شهرستان از دیرباز مرکز ایمان و تلاش بوده و مردمان آن با روحیه دینی و انقلابی در مسیر پیشرفت قدم برداشته‌اند.
نماینده ولی فقیه در استان افزود: ظرفیت‌های طبیعی، معدنی و انسانی این شهرستان باید محور برنامه‌های توسعه باشد و مسئولان اجرایی وظیفه دارند زمینه جذب سرمایه‌گذاران و رشد اشتغال را در این شهرستان فراهم سازند.امام جمعه تبریز با تأکید بر ضرورت هم‌گرایی اقشار مختلف مردم گفت: وحدت اجتماعی مهم‌ترین پشتوانه نظام اسلامی است و هرگونه اختلاف و چندصدایی در بدنه مؤمن جامعه، به زیان مصالح عمومی خواهد بود.مطهری‌اصل در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: تجربه دوران انقلاب و نیز پیروزی‌های جبهه مقاومت اسلامی، نشان داد که بزرگ‌ترین سرمایه ما وحدت و تبعیت از ولایت فقیه است؛ این اصل باید در همه عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و مدیریتی نهادینه شود.

وی همچنین خانواده را سنگ‌بنای ارزش‌های دینی دانست و با اشاره به تهدیدهای فرهنگی دشمنان تصریح کرد: اگر خانواده در دام بی‌توجهی و ضعف تربیت گرفتار شود، جامعه از درون متزلزل خواهد شد. باید با تقویت فرهنگ ازدواج آسان، تربیت ایمانی فرزندان و گسترش محبت در خانواده‌ها، از بروز آسیب‌های اجتماعی پیشگیری کرد.نماینده ولی‌فقیه در استان در پایان خاطرنشان کرد: امام‌جمعه باید محور انسجام اجتماعی و امید مردم باشد؛ خدمتگزاری، تقوا و ارتباط صمیمی با اقشار مختلف، لازمه امامت جمعه در طراز انقلاب اسلامی است.

About Author