اختصاصی ساقی آذربایجان/ وحید خدادادی
فضای سیاسی کشور این روزها متاثر از تغییر و تحول در دستگاه اجرائی کشور است. از همین رو مدل مدیریتی آقایان در روزهای قودبای پارتی ، باس آلتینا می باشد و آقایان به جای اینکه در این روزهای حساس به فکر انتقال آرام قدرت و خدمت احیانا صادقانه باشند، بدنبال تضمین آینده سیاسی خود هستند. در این بین وزارت نیرو ، گوی سبقت را از دیگر وزارتخانه ها ربوده و رفتارهایش به تنهایی برای ناراضی کردن مردم از نظام کافی به نظر می رسد. در این گیرودار مردم در کنار دست و پنجه نرم کردن با مشکلات اقتصادی بخش عمده ای از انرژی خود را صرف مشکلات حاصل از قطعی آب و برق می نمایند.
سال اول دولت سیزدهم را به خاطر می آوریم، دولتمردان از اینکه صفی برای تامین کالاهای اساسی شکل نمی گیرد و آب و برق قطع نمی شود کلی برای خودشان نوشابه باز می کردند و همین را چماقی کرده بودند که مدام بر سر دولت آ شیخ حسن می کوبیدند. از سال بعدش دم خروس بیرون زد و با افزایش دمای هوا کم کم آب و برق هم قطع شد و حتی در برهه ای استاندار اسبق در بازدید میدانی و تماس تلفنی با مدیرکل قصد داشت شرایط را مدیریت کند که متاسفانه این غرولند پشت تلفن هم که در آن برهه و در فضای مجازی وایرال شد، راه به جایی نبرد و آش همان آش بود و کاسه همان کاسه. نهایتا به صنایع فشار آوردند تا بخشی از برق مصرفی را خودشان تامین نمایند. امسال داستان قطعی آب و برق می تواند یک تنه روضه ای باشد برای گریاندن مردم! رسما دوستان در شرکت های توزیع برق و آب و فاضلاب بیخیال وضعیت غیر قابل تحمل فعلی شده اند. این مشکل در مناطق کم برخوردارتر دو چندان است، قطعی برق بعضا بیش از یک نیم روز شهروندان را درگیر خود کرده و چون فصل اسباب کشی است و خود را مکلف به پاسخگویی به کسی نمی دانند، عین خیالشان نیست.
بحران انرژی در ایران مسئله ای شوخی بردار نیست، از ترکیب این بحران با بی کفایتی مدیران معجونی به دست آمده که مردم را رسما کلافه و سردرگم کرده است. بی تردید عدالت در توزیع قطعی ها هم رعایت نمی شود، بعضا می بینید که برق منطقه ای مثل شهرک اندیشه ساعتهاست که قطع شده و در مقابل منطقه ای هم با برخورد رحمانی آقایان کمترین قطعی را داشته است. خدا رحم کرد و امسال و در پیک بارش، شاهد بارندگی های نسبتا خوبی بودیم که تا حدودی توانست آبروی آقایان را بخرد وگرنه معلوم نبود چه فاجعه ای در انتظار شهروندان بود. شاید بهتر بود تا آقایان پیش تر به اطلاع عموم می رساندند تا مردم خودشان در فصل تابستان به فکر آب و برق و در زمستان به فکر گاز باشند، حتی شده با روش های قدیمی و قرون وسطایی. با رویه ای که شرکت برق در پیش گرفته می توان به کارآفرینان و سرمایه گذارانی که دنبال ایده های اقتصادی هستند، پیشنهاد تولید فانوس و چراغ نفتی در تابستان و پیلته در زمستان را داد که بی تردید فعالیت اقتصادی پر سودی خواهد بود! می توان امسال کاپ قهرمانی ناراضی کردن مردم از نظام و دولت را به وزارت نیرو و خصوصا شرکت برق داد که انصافا در حد المپیک درخشید. کاش در حوزه مدیریت هم المپیکی هر چهار سال یکبار برگزار می شد تا به دنیا نشان دهیم که ایران چه منابع انسانی غنی و سرشاری از مدیران با درایت دارد که به تنهایی می توانند یه کشور را خانه خراب کنند.
پست های مرتبط
المیرا شریفی مقدم؛بازجوی رییسجمهور؟
عابدِ عارف درّیتیم
تهران به استقبال احیای ربع رشیدی تبریز رفت