به گزارش ساقی آذربایجان، موسی خلیل الهی امروز در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم استان با بیان این که اغلب فوتی ها در تصادفات رانندگی درون شهری، عابران پیاده هستند و بیش از ۶۰ درصد مجروحان تصادفات رانندگی نیز در بیمارستان ها فوت می کنند، از تشکیل دو کمیته در راستای کاهش آمار مرگ و میر ناشی از تصادفات درون و برون شهری خبر داد.
وی بر رسیدگی به وضعیت معابر و مناسب سازی آنها، نظارت بر اورژانس بیمارستان ها توسط دستگاه های مسئول، تسریع در انتقال مطب پزشکان مرکز شهر تبریز با احداث شهرک سلامت و نیز نمایشگاه های خودرو کلانشهر تبریز به شهرک مبل و خودروی مایان تبریز و افزایش ناوگان حمل و نقل عمومی در راستای کاهش ترافیک تأکید کرد.
خلیل الهی با اشاره به اینکه وقوع جرم سرقت آثار منفی و نامطلوبی را در سطح جامعه ایجاد می کند، بر لزوم توجه به موضوع پیشگیری و تشکیل کمیته پیشگیری از سرقت تأکید و خاطرنشان کرد: نهادها و سازمان ها باید طرح های لازم برای پیشگیری از سرقت را ارائه کنند.
رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی همچنین ساماندهی کودکان خیابانی و کار را که در معرض آسیب های اجتماعی مختلف قرار دارند، از دستگاه های مسئول مطالبه کرد و با اشاره به اینکه وضعیت سرویس مدارس امسال یکی از گلایه های عمومی از اداره آموزش و پروش استان است، بر تسریع در ساماندهی سرویس مدارس تأکید کرد.
پست های مرتبط
مأموریت سرمست به مدیرکل ورزش آذربایجانشرقی برای پیگیری حقوق تراکتور
تولید سالانه بیش از ۱۰ هزار تن انار در آذربایجانشرقی
استاندار آذربایجان شرقی: آینده دانشگاه علمی کاربردی در گرو مهارتآموزی و اشتغال پایدار است