مدیران باید صدای مطالبات مردم را بشنوند

استاندار آذربایجان‌شرقی توجه به نیازهای مردم را از دیگر شاخصه‌های مدیران دولت عنوان کرد و گفت: مسؤولی که نسبت به مطالبات مردم بی‌تفاوت است ، موجب بدبینی و نارضایتی می‌شود و حراست‌ها باید نسبت به عملکرد چنین مسؤولانی حساس باشند.

عابدین خرّم ظهر امروز در گردهمایی مدیران حراست فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و شهرداری‌های آذربایجان‌شرقی، حراست‌ها را چشم بینا، بازوی توانمند و زبان حقگوی سازمان‌ها دانست و  اظهار کرد: سلامت اداری در گرو بیان حقیقت از سوی حراست‌هاست، هرچند به مذاق مسؤولان سازمان خوش نیاید.

وی، مسؤولان حراست سازمان‌ها را به خداترسی، فروتنی، راستگویی و امانت‌داری توصیه کرد و گفت: باید بدانیم که در پیشگاه خدا و مردم مسؤولیم و باید در تصمیم‌گیری، گزارش‌دهی و قضاوت درباره عملکردها، خدا را در نظر داشته باشیم.

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به شاخصه‌های مدیران شایسته در دولت سیزدهم، گفت: اولین شرط مسؤولیت، التزام عملی به ارزش‌های اسلامی است که در این دولت به شکل دقیق‌تر و کامل‌تر در گفتار و رفتار مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی، توجه به نیازهای مردم را از دیگر شاخصه‌های مدیران دولت عنوان کرد و یادآور شد: مسؤولی که نسبت به مطالبات مردم بی‌تفاوت است موجب بدبینی و نارضایتی می‌شود و حراست‌ها باید نسبت به عملکرد چنین مسؤولانی حساس باشند.

خرّم با تاکید بر فسادستیزی و نفی مطلق روابط ناسالم اداری از سوی مدیران دولت، تصریح کرد: در برخورد قاطع، سریع و موثر با فساد اداری به هیچ‌وجه نباید چشم‌پوشی شود، چون اگر در موقع مناسب مراقبت نشود، آسیب‌های فساد به کل نظام اداری سرایت می‌کند.

استاندار آذربایجان‌شرقی همچنین قانون‌گرایی، پاسخ‌گویی، شفافیت، انضباط مالی و کاری و پرهیز از اشرافی‌گری را از شاخصه‌های مهم مدیران در دولت سیزدهم دانست و متذکر شد: در مجموعه‌هایی مانند شهرداری که محل مراجعه بسیاری از مردم است، حراست‌ها نقش مهمی در جلب رضایت مردم دارند.

وی خاطرنشان کرد: حراست‌ها باید عملکرد کارکنان سازمان‌ها را زیر نظر داشته باشند و به‌عنوان مرجع قابل اعتماد، افراد شایسته را برای تصدی پست‌های مدیریتی معرفی کنند.

خرّم همچنین خواستار بهره‌گیری موثر از فناوری‌های نوین و هوشمند توسط حراست‌ها شد و بیان داشت: نباید اجازه دهیم سرمایه‌گذاران در پیچ‌وخم ادارات گرفتار شوند و باید عملکرد ادارات به گونه‌ای باشد که آنها احساس عزت و احترام کنند.

مشاور استاندار و مدیرکل حراست استانداری آذربایجان‌شرقی نیز در این همایش، گفت: ۱۲۱ واحد حراست در فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و شهرداری‌های استان فعالیت دارند که به‌عنوان دیده‌بان این مجموعه‌ها در حوزه عدالت، فسادستیزی، پاکدستی و صیانت از دارایی‌های مادی و معنوی عمل می‌کنند.

مهراب داوری، گزارشی از عملکرد مجموعه حراست‌های تابعه استانداری در سال ۱۴۰۱ ارائه کرد و اذعان داشت: اداره کل حراست استانداری آذربایجان‌شرقی در ارزیابی‌های ماهانه مرکز حراست وزارت کشور در سال گذشته، همواره جزو ۵ حراست برتر کشور بوده است.

وی، ارتقای شبکه اطلاعات استانداری، جلوگیری از بروز تخلفات اداری، انجام ۳۰۰ اقدام صیانتی، احصای چالش‌های نیروی انسانی و شناسایی نیروهای توانمند و انقلابی را از جمله اقدامات شاخص حراست استانداری عنوان و خاطرنشان کرد: در حوزه صیانت از بیت‌المال در سال ۱۴۰۱، بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان جلوگیری از تضییع یا برگشت اموال به بیت‌المال انجام شده است.

About Author