به گزارش ساقی آذربایجان، ظهر دیروز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه «به دنبال افزایش ناگهانی و بی رویه مالیات؛ اصناف بازار تبریز کرکره ها را پایین کشیدند»
معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی در واکنش به این خبر گفت: همه مغازه ها باز هستند و مردم و اصناف به داد و ستد مشغول هستند.
تراب محمدی اضافه کرد: به دلیل عدم تبیین قانون مالیات برای اصناف، تعدادی از آنان دیرتر نسبت به گشودن مغازه های خود اقدام کرده بودند که این مسأله نیز با برگزاری جلسات توجیهی و تعاملی بین اداره کل امور مالیاتی آذربایجان شرقی و اتحادیه صنفی مختلف برطرف شد.
وی بیان داشت: پیگیر ابهامات اصناف در ارتباط با مسایل مالیاتی هستیم.
همچنین مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان شرقی نیز از برگزاری جلسات متعددی با اتحادیه های صنفی خبر داده و افزود: در این جلسات ضمن تبیین رویکرد جدید سازمان امور مالیاتی و افزایش میزان فروش اصناف جهت برخورداری از مزایای توافق موضوع تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم تبیین شد.
عیسی اورج زاده گفت: اصناف ضمن همراهی با سیاست های سازمان مالیاتی نسبت به بازگشایی مغازه های خود اقدام کردند.
پست های مرتبط
بانوان روستایی آذربایجان شرقی از تولید تا فروش دیجیتال توانمند میشوند
سنتکام: آمریکا ۵ نفتکش سپاه را منهدم کرد
تغییر در رأس پلیس راه آذربایجانشرقی؛ ارشدزاده آمد