به گزارش ساقی آذربایجان، امیر بخشی زاده در جلسه شورای مسکن این اداره کل با بیان اینکه زمین مورد نیاز برای اجرای این طرح تامین شده است، افزود: در استان آذربایجان شرقی بیش از ۲۷۲ هزار نفر در این طرح ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۲۰ هزار و ۹۲۶ نفر انصراف داده اند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۰ هزار و ۵۱ متقاضی نیز وجه اولیه را واریز کرده اند، اظهار داشت: پالایش بیش از ۹۰ درصد متقاضیانی که مدارک خود را به صورت کامل بارگذاری کردهاند، انجام شده است و پالایش سایر متقاضیان نیز تا پایان تیر تکمیل خواهد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه باید کیفیت زندگی مردم و تحقق خانهدار شدن خانوارها با اجرای طرح نهضت ملی مسکن ارتقا یابد، گفت: این روند در تمامی شهرهای استان با تامین اراضی مورد نیاز با جدیت دنبال شده و پیگیری روزانه از طریق معاونت مسکن و ساختمان این اداره کل انجام می شود.
بخشی زاده، ادامه داد: سهمیه استان از طرح نهضت ملی مسکن حدود ۲۰۰ هزار واحد است که این تعداد برای چهار سال برنامه ریزی شده و برای تامین زمین سهمیه استان در این طرح، از ابزارهای مختلف پیشبینی شده در شیوهنامه به ویژه الحاق اراضی استفاده شده است.
شهرهای جدید سهند و شهریار از عمده ترین کانون های اجرای طرح نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی هستند.
پست های مرتبط
دسترسی همگانی به مراسم باشکوه روز مشروطه تاریخ ایران/ پخش زنده مراسم روز مشروطه تبریز از «آپارات»
ادعای عجیب نماینده مجلس: تا دو ماه آینده موج جدیدی از تورم در راه است
نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی: دشمن به دنبال از بین بردن اتحاد مردم ایران است