سید اسماعیل موسوی درباره واجدان شرایط رای دادن در کشور اظهارداشت: بیش از ۷۲ هزار شعبه اخذ رای در سراسر کشور پیش بینی کردیم که به عنوان شعبههای ثابت و سیار کار اخذ رای را در ۲۸ خرداد انجام میدهند.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره تعرفههای ارسال شده به استانها و تفاوت تعرفههای چهار انتخابات نیز افزود: تعرفههای انتخابات هرکدام از چهار انتخابات (ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی شهر و روستا، میاندورهای مجلس شورای اسلامی و میاندورهای مجلس خبرگان رهبری) براساس تعداد افراد مورد نیاز طراحی و چاپ شده است.
وی ادامه داد: در واقع برای انتخابات ریاست جمهوری که نیاز به انتخاب یک نفر است، در تعرفه آن فقط جای نوشتن اسم یک نفر در نظر گرفته شده است، اما در انتخابات میاندورهای مجلس خبرگان رهبری که برای تهران ۳ نفر و سایر استانها یک نفر است، تعرفه متناسب با آن طراحی شده است.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: برای انتخابات میان دورهای مجلس شورای اسلامی نیز برای هر کدام از حوزههای انتخابیه یک نفر انتخاب خواهد شد که تعرفه آن نیز متناسب با آن یک نفر تعریف شده است.
وی افزود: اما برای شوراهای شهر و روستا تعرفهها متفاوت است، چون تعداد اعضای شوراهای شهرها و روستاها فرق میکند و اکنون در برخی از شهرها و روستاها، شوراهای سه نفره، پنج نفره، هفت نفره، نه نفره، یازده نفره و در نهایت در شهر تهران ۲۱ نفره داریم، بنابراین اندازه تعرفهها متناسب با اعضای شورای شهرها و روستاها متفاوت خواهد بود و آن جایی که اسم نامزدها نوشته میشود، تعدادشان متناسب با اعضای اصلی آن شورا خواهد بود.
موسوی درباره برگزاری انتخابات الکترونیک شوراها در برخی از شهرها گفت: در ۲۴ مرکز استان و البته غیر از تهران، انتخابات به صورت الکترونیک برگزار خواهد شد، بنابراین در این مراکز استانها از تعرفه کاغذی استفاده نمیکنیم و از صندوقهای رای معمول نیز استفاده نخواهیم کرد، بلکه صندوقهای رای الکترونیکی خواهیم داشت که افراد با وارد کردن کد هر یک از نامزدها میتوانند به نامزد مورد نظر خودشان رای بدهند.
پست های مرتبط
رفتارهای فراقانونی را تحمل نخواهیم کرد
وزرا رودربایستی را کنار بگذارند و آنچه را تحویل گرفتند شفاف به مردم گزارش دهند
مرزهای دروغ را درباره پزشکیان جابجا کردند!