رئیس دانشگاه تبریزگفت: دانشگاه تبریز قبل از انقلاب ۱۵ هزار و بعد از انقلاب بیش از ۸۰ هزار متخصص تحویل کشور داده است.
صفر نصرالهزاده رئیس دانشگاه تبریز صبح امروز در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به تعداد مراکز آموزش عالی و دانشجو در استان اظهار کرد: در حال حاضر پنج دانشگاه دولتی در استان وجود دارد که برخی از آنها از جمله مراغه و بناب مولود دانشگاه تبریز هستند و همچنین دانشگاههای شهید مدنی آذربایجان، صنعتی سهند، پیامنور، فرهنگیان، فنی و حرفهای، جامع علمی کاربردی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاههای غیرانتفاعی نیز هرکدام در جای خود موجب افتخار استان هستند.
وی ادامه داد: دانشگاه تبریز قبل از انقلاب ۱۵ هزار و بعد از انقلاب بیش از ۸۰ هزار متخصص تحویل کشور داده است.
نصرالهزاده ادامه داد: در حال حاضر ۲۱ هزار دانشجو در مقاطع مختلف در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. تعداد ۲۰ دانشکده با دو پردیس ارس و خودگردان تبریز و سه دانشکدهی مرند، میانه و اهر زیرمجموعهی دانشگاه تبریز فعالیت میکنند. همچنین ۲ هزار و ۱۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه تبریز مشغول به تحصیل هستند که برنامهی ما رساندن این تعداد به ۴ هزار دانشجو یعنی میزان حداقلی ۲۰ درصدی برای بین المللی شدن دانشگاه است.
فعالیت ۱۵۰ هزار دانشجو و ۴ هزار عضو هیات علمی در استان
وی تاکید کرد: در حال حاضر حدود ۱۵۰ هزار دانشجو و نزدیک ۴ هزار عضو هیات علمی در استان در کنار انواع و اقسام امکانات کالبدی و آزمایشگاهی پتانسیل بسیار عظیمی از نیروهای انسانی و امکانات است که میتواند بیش از وضعیت فعلی تاثیرگذار باشد.
رئیس دانشگاه تبریز در خاتمه خاطرنشان کرد: دانشگاهها و موسسات آموزش عالی متنوع و رشتههای موازی و دور شدن از ماموریت اصلی، سنگینی بدنهی آموزش عالی و جذب بیرویهی دانشجو و گسترش بیش از اندازهی بدنهی آموزش عالی در کنار محدودیتهای بودجه و مکان و کاهش کیفیت آموزش عالی، از دلایلی است که آمایش آموزش عالی را در استان اجتناب ناپذیر کرده است.
پست های مرتبط
درباره حضور هادی در شورای شهر فرمانداری تصمیم می گیرد
پردهبرداری از کاملترین نسخۀ خطّی دیوان حافظ
۲۰ شهریور ماه سالروز شهادت مجاهد زاهد، الگوی روحانیت ، پناهگاه فقرا