تراکتور در چهارمین فصل خصوصی شدن خود شرایط خوبی ندارد؛ این باشگاه با پنجره بسته نقل و انتقالاتی روبرو شده و هنوز نتوانسته جایگزین های بازیکنان جدا شده خود را جذب کند؛ البته مدیرعامل این باشگاه می گوید که مذاکره و توافقات لازم با گزینه های مورد نظر انجام شده ولی به خاطر تذکر فیفا نمی توانند تا باز شدن پنجره، به صورت رسمی خبرهای نقل و انتقالاتی شان را اعلام کنند. طی ماه های اخیر، مشکلات مالی بسیاری هم در باشگاه تراکتور شاهد بودیم؛ مشکلاتی که حتی باعث شد بازیکنان تیم در شب آخرین بازی فصل گذشته به نشانه اعتراض، هتل محل اقامت تیم را ترک کنند.
طی توافقاتی که طی هفته های اخیر صورت گرفت، محمدرضا زنوزی از مدیرعامل باشگاه خواست تا برای تامین هزینه های جاری باشگاه در فکر تامین اسپانسر باشد؛ او همچنین تضمین کرد که بدهی های سنگینی که باعث بسته شدن پنجره شدند را پرداخت خواهد کرد. جدایی تعداد زیادی از ستاره ها پیش و پس از پایان لیگ برتر (اشکان دژاگه، مسعود شجاعی، احسان حاج صفی، مهدی تیکدری، میثم تیموری، محمدرضا خانزاده و…) باعث شد تا تراکتوری ها در آستانه یک بحران بزرگ قرار بگیرد؛ بحرانی که اعتراض شدید هوادارانشان را به همراه داشت.
یکی از مواردی که هواداران تراکتور اعتراض شدید به آن داشته و دارند، محقق نشدن وعده تراکتور کهکشانی است که زنوزی پس از قبول مالکیت باشگاه تراکتور به آن اشاره کرده بود. تراکتورِ خصوصی طی دو فصل نخست (هجدهم و نوزدهم) ستاره های گرانقیمت بسیاری را به خدمت گرفت اما جدایی های عجیب این ستاره ها و تغییرات بسیار در مدیریت و کادرفنی باشگاه اجازه تبدیل شدن تراکتور به تیمی کهکشانی را نداد. حال آنها به دنبال بستن تیمی اقتصادی برای لیگ بیست و یکم هستند؛ تیمی که از سال گذشته هم کم ستاره تر خواهد بود؛ البته سرمربی آنها شب گذشته از وعده جدید مالک باشگاه خبر داد؛ کمالوند با اشاره به موضوع که زنوزی برای پرداخت بدهی ها ۶ ماه فرصت خواسته گفت:: آقای زنوزی ناراحت است اما ناراحتی او فقط از این موضوع نیست. زنوزی زمانی که تراکتور را تحویل گرفت وضعیت اقتصادی کشور به این شکل نبود. او با وجود تمامی فشارها، جان، مال و آبرویش را گذاشته اما آیا درست است که به ایشان اهانت کنیم؟ تراکتور عشقِ زنوزی است و الان هم خودش را کنار نکشیده و نگفته که پنجره را باز نمیکند. ما طی جلسهای که در ترکیه داشتیم، همفکری کردیم که فشار را از روی آقای زنوزی برداریم و او هم گفت که «شش ماه به من مهلت بدهید تا کارها را روی ریل بیندازم.»
وی از تشکیل یک تیم کهکشانی طی دو سال آینده خبر داده و گفت: بدهیهای تراکتور از سال ۹۰ انباشته شده و آقای زنوزی هم گفته که «شما امسال با هزینه پایین تیم را ببندید تا بدهیها را سبک کنیم» من سابقه هشت سال مربیگری در تبریز را دارم که همه آنها موفقیت آمیز بودهاند. من امتحانم را پس دادم و الان هم قول میدهم که یک تیم آبرومند بسازیم. تراکتور فصل گذشته رفت و برگشت به تیمهای پرسپولیس، استقلال و سپاهان باخت اما قول میدهم امسال این اتفاق تکرار نخواهد شد. هواداران فرصت بدهند، چون کارایی بازیکن جوان زیر فشار صفر میشود. در سال اول مالکیت زنوزی، وضعیت اقتصادی مملکت بهتر بود و او دژاگه را آورد. دو سال بعد هم با رفع مشکلات بازیکنی در سطح دژاگه را به تراکتور میآورد.
با اظهارات فراز کمالوند می توان پی به این موضوع برد که محمدرضا زنوزی، برخلاف برخی شایعات برای ادامه کار در تراکتور ناامید نشده و برنامه های بلند مدتی برای تبدیل شدن دوباره به مالک محبوب هواداران تراکتور دارد. پروژه قبلی کهکشانی سازی تراکتور، با وجود هزینه های بسیار موفقیت آمیز نبود و حال باید دید که با تجربه این سه فصل آیا زنوزی می تواند به آرزوی تراکتوری ها که فتح لیگ برتر فوتبال ایران است جامه عمل بپوشاند یا خیر؟
پست های مرتبط
هاشمیطبا: علت اصلی برگزار نشدن بازیها در ورزشگاه مشهد، مخالفت آقایان با حضور خانمها است
مدال نقره تیرانداز آذربایجانشرقی در پارالمپیک پاریس
بانوی رکابزن تبریزی «ملکه» جاده ایران شد