روانبخش دیهیم، فرماندار شهرستان گچساران گفت: در پی تیراندازی یک نفر در اداره شیمیایی شرکت نفت و گاز گچساران یک تن کشته و دو نفر مجروح شدند.
روانبخش دیهیم، فرماندار شهرستان گچساران ضمن تایید این خبر در گفت و گو با خبرنگار ایسنا گفت: در پی تیراندازی یک نفر در اداره شیمیایی شرکت نفت و گاز گچساران یک تن کشته و دو نفر مجروح شدند.
وی افزود: تحقیقات در این زمینه در حال انجام است و هنوز دلیل و انگیزه این حادثه مشخص نیست.
به گزارش روابط عمومی شرکت نفت و گاز گچساران، یک نیروی ستادی در نفت و گاز گچساران با ورود غیر قانونی و تیراندازی منجر به فوت یک نفر و زخمی شدن دو فرد دیگر شد.
بر این اساس در پی ورود غیر منتظره یکی از کارکنان اداره شیمیایی و در ادامه آن وی با اسلحه به سمت کارمندان اداره تیراندازی کرد.
در این حادثه تیراندازی که منجر به فوت یک نفر و زخمی شدن دو فرد دیگر از پرسنل شرکت نفت و گاز گچساران شد، با درایت و سرعت عمل نیروی انتظامی فرد عامل تیراندازی تعقیب و بازداشت شد.
پست های مرتبط
ایزدخواه، نماینده مجلس: راه قدس از ابوظبی میگذرد/ به امارات حمله زمینی کنیم
یک میلیارد هندی پس از شهادت رهبری برای ابراز همدردی به میدان آمدند
اظهارات تند مقامات لبنان علیه ایران