رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تبریز گفت: ۲ دستگاه ویلای غیرمجاز داخل اراضی ملی و منابع طبیعی دارای ارزش اقتصادی و زیست محیطی قابل توجه در شهرستان تبریز با دستور مقام قضائی تخریب شد.
سعید پورحیدری ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: صبح امروز ۲ دستگاه ویلا که بصورت غیرقانونی داخل اراضی ملی احداث گردیده بود با حضور عوامل انتظامی و نماینده دادستان قلع و قمع شد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تبریز گفت: مقابله با پدیده شوم زمین خواری از مطالبات به حق مردم و از اولویت برنامه ای کاری ماموران یگان حفاظت منابع طبیعی در جهت صیانت از انفال عمومی و حفظ حقوق بیت المال است.
سعید پورحیدری افزود: هر گونه دخل و تصرف در اراضی ملی و منابع طبیعی مصداق بارز زمین خواری بوده و جرم تلقی می گردد که به عنوان خط قرمز ماموران یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تبریز محسوب می شود و مجرمان تحت تعقیب کیفری قرار خواهند گرفت.
وی همچنین ضمن اشاره به رصد اراضی ملی و انفال عمومی با استفاده از تصاویر ماهوارهای و هوایی، تاکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه دخل و تصرف و زمین خواری، زمین خواران، متصرفان و متخلفان اراضی ملی با اشد مجازات توسط دستگاه قضاء مواجه خواهند شد.
پست های مرتبط
احیای ۵۳ واحد صنعتی راکد آذربایجان شرقی در سال جاری
هشدار فرماندار اهر به رؤسای بانکها
فرمانده سپاه عاشورا: عزتمان را مدیون شهدا و جانبازان هستیم