امیر قطر اعلام کرد، سفر ولیعهد سعودی به دوحه روابط بین دو کشور را به ویژه در شرایط منطقه تقویت خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، پس از ورود محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان به دوحه، وی با تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر ششمین نشست شورای هماهنگی سعودی_قطری را تشکیل داد.
امیر قطر در جریان این دیدار خاطرنشان کرد، روابط برادرانه و همکاری بین قطر و عربستان بر پایه تاریخ و سرنوشت مشترک بنا شده است.
وی در صفحه کاربری خود در توییتر نوشت: با برادرم محمد بن سلمان راههای تقویت روابط بین دو کشور را مورد بررسی قرار دادیم و همچنین بر تمایل مشترک خود به حمایت از امنیت و ثبات منطقه تاکید کردیم.
شامگاه چهارشنبه ولیعهد سعودی وارد دوحه، پایتخت قطر شد. این نخستین سفر رسمی وی به این کشور از زمان احیای روابط کامل بین قطر با چهار کشور عربی حاشیه خلیج فارس است.
پست های مرتبط
ترامپ: تلاش کردم از شدت پاسخ اسرائیل به ایران بکاهم
معاون ترامپ: ایران نمیخواهد جنگ ادامه یابد
ترامپ: من تصمیم می گیرم نه نتانیاهو/ نتانیاهو چاره ای جز پذیرش توافق با ایران ندارد