ایران پیام دولت بایدن را گرفت؟

مدیرعامل شرکت توزیع برق تبریز تولید رمز ارز در برخی از کشورها صرفه اقتصادی است، گفت: در استان آذربایجان‌شرقی بیش از ۱۵ هزار دستگاه ماینر در طی ۴ سال کشف شده و در این مدت شرکت توزیع برق تبریز تعداد ۱۰ هزار دستگاه کشف و ضبط کردند و در سطح شهر تبریز یک مشترک مجوز تولید رمزارز دارد.

ز عباس حسامی، مدیرعامل شرکت توزیع برق تبریز ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در تبریز خانه‌ای داریم که ۱۷ میلیون تومان قبض برق برای آن صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه الگوی مصرف در استان ۳۰۰ کیلو وات در ساعت در هر ماه است، افزود: اگر یک مشترک مصرف ۱۵۰ کیلو وات ساعت داشته باشد و الان ۵ کیلو وات ساعت از مصرف سال گذشته خود را کاهش دهد، پاداش دریافت خواهد کرد.

تبریزی‌ها ۱.۸ میلیارد تومان پاداش برق گرفتند

مدیرعامل شرکت توزیع برق تبریز افزود: در حال حاضر تا پایان برج چهار سطح شهر تبریز ۱۲۳ هزار مشترک مسکونی الگوی مصرف را رعایت کردند و مشمول پاداش مصرف شدند. مبلغ این میزان پاداش یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است.

حسامی با اشاره بر اینکه بار پایه کشور ۴۰ هزار مگاوات است، توضیح داد: ظرفیت تولید از این بالاتر است ولی در ماه‌های گرم به دلیل شروع سیستم‌های سرمایشی ۳۲ هزار مگاوات به این میزان افزوده می‌شود.

۱۰ میلیون کولر گازی در کشور

وی یادآور شد: سیستم سرمایشی بیشترین بار را تحمیل می‌کند؛ ۲۰ میلیون دستگاه کولر آبی و ۱۰ میلیون دستگاه کولر گازی در کشور داریم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق تبریز با تاکید بر اینکه به ازای هر یک درجه افزایش دما، سه درصد مصرف کولر افزایش می‌یابد، گفت: در ۱۸ تیر ماه با افزایش دما مصرف شهر تبریز یه یک‌هزار مگاوات رسید.

وی با ابراز تاسف از اینکه چرا باید در خانه ای ۲۰۰ متری چند تا کولر وجود داشته باشد، متذکر شد: نصب سایه‌بان روی کولر، قراردهی کولر روی دمای ۲۳ درجه، استفاده از دور کند کولر آبی، تعمیرات و روغن کاری مناسب باعث کاهش مصرف برق خواهد بود.

حسامی تصریح ۹: بیشترین رعایت الگوی مصرف خانگی، استان آذربایجان‌شرقی است ولی در بخش‌های دیگر وضعیت مصرف خوبی نداریم.

وی گفت: اگر در الگوی مصرف برق موفق نشده‌ایم شاید ایراد کار در اطلاع‌رسانی نامناسب بوده است؛ از رسانه‌ها خواهشمندیم در خصوص ارزش برق و سلامت تولید برق به ما کمک کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق تبریز افزود: ۳۰ درصد مشترکین الگوی مصرف را رعایت می‌کنند و قطعا تا پایان دولت افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات برق کشور، وجود ماینرهاست، بیان داشت: به دلیل ارزان بودن انرژی در کشور، تولیدکننده رمزارز را مشتاق به استفاده از این موضوع می‌کنند.

کشف ۱۰ هزار ماینر در تبریز

حسامی ادامه داد: تولید رمز ارز در برخی از کشورها صرفه اقتصادی است؛ در استان آذربایجان‌شرقی بیش از ۱۵ هزار دستگاه ماینر در طی ۴ سال کشف شده است، شرکت توزیع برق تبریز تعداد ۱۰ هزار دستگاه در طی ۴ سال کشف و ضبط کردند و در سطح شهر تبریز یک مشترک مجوز تولید رمزارز دارد که این مشترک هم در ماه‌های گرم سال مجوز استفاده ندارد.

وی اضافه کرد: کسی می‌تواند رمز ارز تولید کند که انرژی پاک تولید کند وگرنه هیچ مجوز دیگری صادر نمی‌شود اما متاسفانه شاهد شیوع استفاده از این تجهیزات در خانه‌های مسکونی هستیم و تکنولوژی‌های ماینرهای جدید میزان مصرف را کاهش داده است از این‌رو امکان تشخیص را هم سخت کرده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق تبریز اذعان داشت: سود اصلی این تجهیزات ماینر در جای دیگری است، اینجا سود چندانی برای کشور نمی‌شود.

وعده بهره‌برداری از تونل انرژی ۱۴۰۳

حسامی در خصوص تونل انرژی برق تبریز گفت: این پروژه با سرعت خوبی در حال پیشرفت است و تمام تلاش است تا قبل از پیک تابستان سال بعد راه‌اندازی شود. پایداری شهر تبریز را برای ۱۵ سال آینده فراهم کند.

وی در اطلاع‌رسانی آماری از انشعابات غیرمجاز با تاکید بر اینکه استان از لحاظ انشعابات غیرمجاز جزو پاکترین استان‌هاست، ابراز کرد: انشعابات غیرمجاز وجود در استان وجود دارد ولی میزان آن کم است. اخیرا شیوعی انشعابات غیرمجاز خارج از شهر شاهد بودیم و بعضا دست به سوءاستفاده از شبکه برق می‌کنند و شرکت برق طبق تکالیف قانونی به اجرای قانون می‌پردازد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق تبریز به تاثیرگذاری تغییر ساعات کاری ادارات اشاره کرد و گفت: این طرح با توجه به مصوبات دولت انجام گرفته است و تاثیر بسیار خوبی داشته برای مصرف کاهش برق در ساعات پیک دارد.

اداره برق مشکلی با  شهرداری تبریز ندارد

وی در رابطه با جابه‌جایی تیرهای برق سطح شهر متذکر شد: برخلاف تصور همه، اداره برق هیچ مشکلی با شهرداری ندارد و هر جا که نیاز به همکاری هم باشد دریغ نکرده‌ایم، به.طوریکه هر جا خیابانی عریض شده و باید تیر برقی جابجا شود بلافاصله انجام دادیم.

حسامی ادامه داد: گاهی شاید یک تیر برق در وسط یک کوچه باشد که مدام از ما گلایه و مطالبه کنند که چرا آن را جابه‌جا نمی‌کنیم این درحالی است که در آن کوچه احتمالا ۲۰ خانوار زندگی می‌کند که همگی عقب‌نشینی کردند ولی دو خانوار جابجا نشده است و اگر تیر برقی جابجا شود قطعا شبکه بالا سر آن روی پشت‌بام آنها خواهد افتاد و این یک خطر بزرگی است.

About Author