برای کشتی گیران، قهرمانی جهان مهمتر از بازی‌های آسیایی است

رییس فدراسیون کشتی گفت: برای کشتی گیران مسابقات قهرمانی جهان مهمتر از بازی‌های آسیایی است اما برای وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک برعکس است و باید این دوگانگی را مدیریت کنیم.
به گزارش ایسنا، علیرضا دبیر در پاسخ به این پرسش که بالاخره فدراسیون تصمیم گرفت که کدام تیم در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ شرکت کند؟ تصریح کرد: دیدگاه ها در کشتی نسبت به بازی‌های آسیایی متفاوت است. بدون تعارف، برای کشتی‌گیران مسابقات قهرمانی جهان مهمتر از بازی‌های آسیایی است اما برای وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک بازی های آسیایی مهمتر است و در این میان یک دوگانگی وجود دارد. برای نمونه بازی های آسیایی ۱۹۷۴ تهران با مسابقات جهانی استانبول همزمان شد و منصور برزگر و محسن فره‌وشی در بازی‌های آسیایی شرکت کردند اما هنوز بعد از گذشت این همه سال می گویند ما باید در مسابقات جهانی شرکت می‌کردیم و آنجا مدال می‌گرفتیم. اکنون ما باید این دوگانگی را مدیریت کنیم با توجه به اینکه کسی هم در اتحادیه جهانی نداشتیم با وجود تمام پیگیری‌ها نتوانستیم تاریخ مسابقات را جابجا کنیم.
او افزود: سرمربی ها هم باید نظر بدهند و احتمال دارد که در یک وزن دو کشتی‌گیر داشته باشیم که یکی از آنها به بازی‌های آسیایی و دیگری به قهرمانی جهان برود و در برخی اوزان هم یک کشتی‌گیر به هر دو رویداد اعزام کنیم.
رئیس فدراسیون کشتی در مورد اینکه مردم ممکن است دوست داشته باشند که کشتی در بازی‌های آسیایی مدال های رنگارنگی بگیرد، تصریح کرد : به هر حال خود کشتی‌گیر هم مهم است و دارد جوانی اش را می گذارد. الان کسی یادش است در بازی‌های آسیایی چند سال قبل چه کسی مدال گرفته است؟ اما همه می‌دانند که عبدالله موحد شش مدال طلای جهانی و المپیک دارد. چون خود من در کشتی بوده‌ام و می‌دانم که مسابقات جهانی برای کشتی‌گیران مهم است. در سال ۲۰۰۲ من پس از مسابقات جهانی تهران در بازی‌های آسیایی شرکت کردم و آنجا کتفم در رفت و مشکلاتی برایم به وجود آمد. از آنجا که برای من و حمید سوریان حضور در دو مسابقه به فاصله کم مشکلاتی را به وجود آورده است بنابراین باید با سرمربیان پژمان درستکار و محمد بنا بنشینیم و در مورد این مسئله فکر کنیم که چگونه مدیریت کنیم. باید ببینیم آیا کشتی گیر ما می تواند در دو رویداد شرکت کند و اصلاً چه حریفانی خواهند داشت.
دبیر در مورد پرداخت بودجه وزارت ورزش نیز گفت: یکی، دو جلسه با آقای سجادی وزیر ورزش داشتیم مقداری کمک کردند و قرار شد در اسفند بودجه فدراسیون را کامل پرداخت کند. ما الان داریم اردوهای خود را برگزار می‌کنیم و به پول احتیاج داریم از طرفی کشتی‌گیران ما مسابقات بین المللی زیادی را در پیش دارند که با توجه به دلار ۳۰ هزار تومانی محاسبه کنید که چقدر هزینه‌های اعزام بالا است. از طرفی ما باید کشتی‌گیران را به این مسابقات بین المللی اعزام کنیم تا ساخته شوند اگر قرار است خدایی نکرده ببازند در این مسابقات ببازند بهتر از این است که در بازی‌های آسیایی، مسابقات قهرمانی جهان و المپیک شکست بخورند.
او در مورد تعیین میزبان مسابقات جام تختی کشتی آزاد بیان کرد: اگر مشکلی پیش نیاید جام تختی کشتی آزاد خرداد در مازندران برگزار می‌شود و جام تختی کشتی فرنگی هم اسفند در استان خوزستان برگزار خواهد شد.
دبیر در مورد اردویی که تیم ملی کشتی فرنگی با کشتی‌گیران عراق خواهد داشت، بیان کرد: اردوی تیم ملی کشتی فرنگی ۱۵ تا ۲۵ اسفند در تهران برگزار خواهد شد و طبق تفاهم‌نامه‌ای که با فدراسیون کشتی عراق داشتیم میزبان ۱۰ کشتی گیر و سه مربی آنها هستیم و تلاش می‌کنیم که به این تیم برای بازی‌های آسیایی

About Author