به دنبال کار تبلیغی و نمایشی نیستیم

به گزارش ساقی آذربایجان، عابدین خرّم ظهر امروز در نشست بررسی مسائل و مشکلات مدیریت شهری تبریز در حوزه‌های مختلف در جلسه صبح امروز (شنبه) شورای اسلامی کلان‌شهر تبریز با بیان اینکه بزرگترین مسأله در مدیریت شهری رضایت‌مندی مردم است، اظهار کرد: تمام اقدامات شورا و شهرداری باید در این راستا باشد و در این صورت مدیریت استان نیز با تمام وجود از مدیریت شهری حمایت خواهد کرد.

وی با تأکید بر تشکیل مستمر جلسات مشترک شهرداری و شورای شهر تبریز با مدیران اجرایی، گفت: مدیران دستگاه‌ها باید پیگیر و پاسخگوی موضوعات باشند و مصالح مردم و شهر در تصمیمات مدنظر قرار گیرد.

مدیران  اختیار کافی دارند

خرّم تصریح کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی در خصوص هر آنچه به مصلحت مردم و شهر است اختیار کافی دارند و فرماندار تبریز هم باید تصمیمات را به‌طور جدی با همکاری شهرداری و شورای شهر پیگیری کند.

استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه به دنبال کار تبلیغی و نمایشی نیستیم، افزود: بخش عمده‌ای از قضاوت مردم نسبت به عملکرد ما مربوط به مسائل شهری تبریز خواهد بود و باید اقدامات و تحولاتی در این حوزه اتفاق بیفتد که مردم احساس کنند مشکلات آنها حل شده است.

وی همچنین با تأکید بر اهمیت و ضرورت جذب سرمایه‌گذاری در توسعه شهری، خواستار تشکیل دبیرخانه سرمایه‌گذاری در شهرداری تبریز شد.

استاندار آذربایجان‌شرقی یادآور شد: باسمنج یکی از محلات با اصالت تبریز است که با عدم توجه ما، هویت خود را از دست می‌دهد و نباید بحث هویتی باسمنج با الحاق آن به تبریز از بین رفته و مسائل و مشکلات روستاهای آنجا مغفول باقی بماند.

وی اضافه کرد: وزیر کشور راهکار اجتماعی نظرسنجی عمومی از مردم را برای حل مشکل باسمنج ارائه کرده است ولی ما نیز باید تاریخ و تحولات اجتماعی را در نظر بگیریم.

خرّم متذکر شد: سرمایه‌گذاری شهری نظم و نسق خاصی ندارد و از آقای شهردار می‌خواهم با ساماندهی این بخش، زمینه جذب سرمایه‌ مضاعف برای توسعه تبریز را فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: باید مصالح عمومی شهر و شهروندان مدنظر مدیران شهری و استانی باشد و در مورد هر آنچه که به شهر مربوط باشد، اختیار تام می‌دهیم.

استاندار آذربایجان‌شرقی اذعان داشت: مدیریت ما نباید همایشی و نمایشی باشد، چرا که مبنای قضاوت مردم خواهد بود.

وی افزود: بنده مصر به برگزاری این جلسه در هر دو ماه یکبار هستم و هر ۱۵ روز یکبار باید گزارشی از اقدامات انجام گرفته ارائه شود.

خرم ابراز کرد: باید موضوع ورزش همگانی پیگیری شود و هر مصوبه‌ای که به نفع شهر تصمیم‌گیری و مصوب  شده است، نباید به صورت رفت و برگشتی بین هیأت تطبیق و شورای شهر باشد.

وی ادامه داد: وقتی شورای شهر معتقد به تغییر و تحول سازمان ورزش در خصوص ورزش شهر تبریز است و در نگهداشت اماکن و زیرساخت‌های ورزشی تبریز به صورت مطلوب عمل کند، ضمن رعایت قوانین موجود از آقای فرماندار می‌خواهم این مسأله را طی نشستی مشترک حل و فصل کنیم.

در این جلسه که معاونان استاندار، فرماندار تبریز و مدیران کل راه و شهرسازی، میراث فرهنگی و آب‌ و فاضلاب استان نیز حضور داشتند، ابتدا اعضای شورای شهر و شهردار تبریز به بیان مهم‌ترین مسائل و مشکلات شهری پرداختند.

تأکید بر تشکیل سازمان ورزش شهرداری، معرفی اراضی دستگاه‌ها برای اجرای طرح‌های مسکن، شناسایی ساختمان‌های ناایمن، تحویل پساب فاضلاب شهری به حوزه آبخوان فضای سبز، فعال‌سازی ستاد بازآفرینی شهری، تقویت ناوگان اتوبوس‌رانی و تاکسی‌رانی، بازنگری در ضوابط نوسازی بافت‌های فرسوده و ساخت‌وساز در بافت تاریخی، احیا و تقویت زیرساخت‌های گردشگری، توسعه شبکه فیبر نوری، محله‌محوری در ایجاد امکانات شهری، تحقق سهم شهرداری از عوارض آلایندگی صنایع و اعتبارات سفر رئیس جمهور، آغاز عملیات تعریض بزرگراه شهید کسایی و تکمیل رینگ جنوبی تبریز، تحقق فاینانس خط ۲ متروی تبریز، تعیین تکلیف مسائل مربوط به باسمنج، خاوران و اندیشه و برنامه‌ریزی برای همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهر تبریز از مهم‌ترین محورهای سخنان شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر تبریز بود.

در ادامه استاندار آذربایجان‌شرقی به معاون هماهنگی امور عمرانی خود مأموریت داد با تشکیل کارگروهی تخصصی از نمایندگان شورای شهر، شهرداری و دستگاه‌های مرتبط، ضمن تدوین نظام مسائل شهر تبریز، موضوعات مطرح‌شده را به‌صورت تخصصی بررسی و راهکارهای اجرایی حل آنها را ارائه کند.

معاونان استاندار، فرماندار تبریز و مدیران کل حاضر در جلسه نیز به بیان توضیحات لازم درخصوص مسائل مطرح‌شده از سوی شهردار و اعضای شورای شهر تبریز پرداختند.

About Author