تبریز، شهر علامه‌ها و مهد قرآن است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربایجان‌شرقی با بیان این‌که تبریز، شهر علامه‌ها و مهد قرآن است، گفت: تبریز شهر علامه‌ای است که تفسیر بزرگ المیزان را به رشته تحریر درآورده و این شهر، علامه‌ها و شهدای محراب را پرورش داده است.

تراب محمدی، شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه، در مراسم اختتامیه بیست و ششمین جشنواره کشوری قرآن و عترت دانشگاه پیام نور در تبریز، با بیان این‌که به لطف آموزه‌های ارزشمند معلمان می‌توانیم در مسیرهای خودشناسی و خداشناسی گام برداریم، گفت: معلم، اندیشه‌های پیامبر گرامی(ص) و اهل بیت(ع) را زنده نگه داشته و در حقیقت پیامبران معاصر هستند.

وی با اشاره حدیثی از حضرت رسول اکرم(ص)مبنی بر این‌که حاملان قرآن، اشرف امت هستند، اضافه کرد: افرادی که در حوزه قرآن کریم فعالیت دارند و به آن عمل می‌کنند به نوعی حاملان قرآن هستند و باید نسبت به فرمایشات نبی مکرم اسلام در مورد قرآن و عترت عمل کنیم.

محمدی با تاکید بر این‌که آموزش مهم بوده، اما تعلیم و تربیت امر مهم‌تری است، افزود: در کنار علم‌آموزی باید بصیرت هم داشته باشیم که معلمان در این رابطه توانایی داشته و نخبگان جامعه را تربیت می‌کنند، از این رو باید در این رابطه گام برداشت که برگزاری مسابقات قرآن و عترت یکی از فرصت‌های مغتنم در این رابطه است.

وی با بیان این‌که ایران در هیچ دوره‌ای به اندازه امروز در مسیر توسعه ندرخشیده است، یادآور شد: علی رغم این‌که تمام دنیا در طول هشت سال دفاع مقدس علیه ایران اسلامی دست به کار شدند، حتی وجبی از خاک کشورمان به دست دشمنان نیفتاد و با تقدیم ۳۰۰ هزار شهید و خیل عظیم جانبازان، در مسیر تحقق تمدن اسلامی گام برمی‌داریم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربایجان‌شرقی با اشاره به این‌که تمدن نوین اسلامی به دست جوانان نخبه و فرهیخته کشور رقم خواهد خورد و تبریز در این میان نقش ویژه‌ای دارد، چراکه در برهه‌های مختلف تاریخی نقش آفرین بوده است، خاطرنشان کرد: باید برنامه‌های فرهنگی، تربیتی و بصیرت افزایی برای قشر جوان داشته باشیم.

 

رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان‌شرقی نیز در این آیین، با تأکید بر اینکه امروز روزی فراموش ناشدنی در خاطره دانشگاهیان پیام نور خواهد بود، افزود: نزدیک به ۷ هزار نفر از دانشجویان پیام نور سراسر کشور در این دوره از مسابقات شرکت کردند.

میکائیل جمال‌پور، با بیان اینکه همکاران ما در دبیرخانه جشنواره به میزبانی دانشگاه پیام نور تبریز و با همکاری سازمان مرکزی چندین ماه است در راستای هرچه بهتر برگزار کردن این جشنواره، تلاش می‌کنند، گفت: بیش از ۱۲۰ نفر از شرکت‌کنندگان در این دوره از جشنواره در رشته‌های مختلف برگزیده شده‌اند که امروز معرفی می‌شوند.

جمالپور، با تأکید بر اینکه در کنار مسابقات قرآنی با ابتکار سازمان مرکزی، مسابقات مربوط به تعالیم و آموزه‌هایی از اهل بیت هم مورد توجه قرار داده‌ایم، اظهار کرد: برگزاری این مسابقات قرآنی در حقیقت عمل به سفارش نبی مکرم(ص) است که سال گذشته در استانی دیگر و امسال در تبریز برگزار شد.

رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی گفت: امیدواریم این پرچم همواره در دست دانشگاهیان پیام نور در حال اهتزاز باشد و بتوانیم به وظایف خود در قبال قرآن و عترت عمل کنیم.

About Author