تب کریمه کنگو در آذربایجان شرقی مشاهده نشده است

به گزارش ساقی آذربایجان، امیر حسین بهداد در جمع خبرنگاران گفت: از سال ۱۳۹۴ تاکنون تمام کشتارگاه‌های صنعتی و سنتی استان مجهز به سیستم پیش سرد بوده و گوشت در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد برای از بین رفتن عامل بیماری تب کریمه کنگو ایجاد شده و گوشت به این نحو نگهداری می‌شود.

بهداد تاکید کرد: در سایه اقدامات بهداشتی و رعایت مردم خوشبختانه تاکنون موردی از بیماری ویروسی تب کریمه کنگو در آذربایجان شرقی مشاهده نشده است.

About Author