تولید بیش از ۱۱ هزار کیلوگرم ماهی خاویاری در استان البرز

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان البرز از تولید بیش از ۱۱ تن ماهی خاویاری در پنج واحد تولیدی استان خبر داد.
به گزارش ساقی آذربایجان، لاله ضیائیان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی در جهت افزایش راندمان تولید و با رویکرد بهره‌گیری از گونه‌های سازگار با تغییر اقلیم، با فعالیت تعداد پنج واحد تولید ماهیان خاویاری، میزان ۱۱/۲ تن ماهی خاویاری در استان تولید شده است.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی البرز با بیان اینکه این اقدام در راستای استفاده چند منظوره از منابع آب شیرین، افزایش بهره‌وری و توسعه آبزی پروری، ایجاد تنوع گونه‌ای در پرورش آبزیان و کمک به تولید و اقتصاد کشاورزان صورت گرفته، افزود: به منظور استفاده از ظرفیت آبی و با توجه به شرایط آب و هوایی مساعد استان، با مشارکت شیلات و بخش خصوصی در چهار شهرستان کرج، اشتهارد، ساوجبلاغ، نظرآباد، رهاسازی بچه ماهیان خاویاری و پرورش این آبزی با ارزش اقتصادی صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه پرورش ماهیان خاویاری به دلیل داشتن بازار مصرف داخلی و خارجی و قیمت مناسب، دارای توجیه اقتصادی است، تصریح کرد: گونه‌های مختلف ماهی خاویاری در کشور وجود دارند که با توجه به شرایط اقلیمی متنوع استان برای توسعه فعالیت‌های آبزی پروری، امکان پرورش گونه‌های با ارزش اقتصادی همچون سیبری، اوزون برون و فیل ماهی وجود دارد.

About Author