مناطق آزاد تجاری – صنعتی فرصتی طلایی برای شکوفایی اقتصادی استان‌های کشور

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: مناطق آزاد تجاری – صنعتی فرصتی طلایی برای شکوفایی اقتصادی استان‌های کشور است.
به گزارش ساقی آذربایجان نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم در دیدار سعید محمد، مشاور رئیس جمهوری و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور اظهار کرد: قانون اداره‌کرد مناطق آزاد به منظور حمایت از سرمایه‌گذاران و جذب سرمایه‌های جدید باید به طور کامل اجرا شود.
وی با تاکید به اینکه باید برکات منطقه آزاد تجاری – صنعتی ارس به همه مناطق آذربایجان شرقی برسد، یادآور شد: در این زمینه اقدامات زیربنایی و اقتصادی بسیار خوبی در منطقه آزاد ارس انجام شده و پیشرفت‌های بسیار خوبی در همه حوزه‌ها را شاهد هستیم که باید از این برکات همه مناطق استان بهره‌مند شوند.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم ادامه داد: پتانسیل‌های صنعتی، کشاورزی و اشتغالزایی منطقه آزاد ارس فرصتی طلایی برای شکوفایی اقتصادی خطه آذربایجان است و ظرفیت‌های اقتصادی منطقه، مرز جلفا را به بستری مناسب برای توسعه مناسبات بین‌المللی تبدیل کرده است و در این رابطه باید توجه داشت که فعال بودن دیپلماسی اقتصادی سبب توسعه دیپلماسی خارجی می‌شود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم با اشاره به وجود بزرگ‌ترین گلخانه تولید صیفی‌جات در منطقه آزاد ارس گفت: ظرفیت‌های تولیدی و صادراتی چنین مجموعه هایی که سهم بزرگی هم در رونق تولید ملی و اشتغالزایی دارند، برند ایرانی را به بازارهای جهانی عرضه می‌ کنند.
امام جمعه تبریز افزود: همان طوری که با راه اندازی کارخانه ذوب در مس سونگون قرار است تا توسعه استان را از محل ظرفیت‌های سرشار معدنی شاهد باشیم، در مورد منطقه آزاد هم انتظار می‌رود با رونق تولیدات صادرات محور و اشتغال آفرینی بالاتر، خطه آذربایجان از فرصت‌های طلایی این مرز بهره مند شود.
مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور نیز در این دیدار، با ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده برای توسعه همه جانبه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: ارس سرزمینی با فرصت‌های بسیار صنعتی و کشاورزی است که برای رونق تولید در همه بخش‌های آن باید به سرمایه‌گذاران شرایط ایده آل فراهم کرد.
سعید محمد اظهار کرد: قوانین دست و پا گیر و بروکراسی‌های زائد اداری در سرزمین اصلی و موانع تولید و صادرات و قانون مالیات بر ارزش افزوده، حرکت پر شتاب سرمایه گذاری ها را کُند می‌کند که باید همه مسائل به جد پیگیری و رفع شود.

About Author