پرداخت ۳ میلیارد تومان تسهیلات برای راه اندازی مشاغل خانگی در اردبیل

بسیج سازندگی شهرستان اردبیل ۳ میلیارد تومان تسهیلات از ابتدای سال برای راه اندازی مشاغل خانگی و کارگاه‌های اشتغال زایی کوچک پرداخت کرده است.
به گزارش ساقی آذربایجان؛ مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه اردبیل، گسترش مشاغل خانگی را بهترین راه برای اشتغال و افزایش درآمد برای مردم دانست و گفت: باید در فضای مجازی بستر فروش مناسبی برای مشاغل خانگی ایجاد کنیم و سپاه در این زمینه برای صدور مجوز و یا حمایت‌های مالی از مشاغل خانگی حمایت کامل خواهد داشت.
مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه اردبیل سرهنگ جواد نوحی افزود: گروه جهادی رسانه در عرصه مطالبه گری و رفع مشکلات محرومان در مناطق روستایی و حاشیه نشین اردبیل هم فعال خواهد شد.
مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه اردبیل به ساخت ۴ خانه محرومان امسال در استان اشاره کرد و گفت: ۹ باب منزل مسکونی در مناطق روستایی و محروم استان هم در حال تکمیل است و به زودی تحویل مردم منطقه می‌شود.
مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه اردبیل از راه اندازی ۱۱۰ صندوق قرض الحسنه خودگردان در محلات استان هم خبر داد و اضافه کرد: اداره امور در این قرض الحسنه‌ها در محلات به صورت خودجوش است و مردم با مشارکت هم به افراد نیازمند وام اهدا می‌کنند.

About Author