پیش‌بینی ۱۰۰۰ میلیاردتومان اعتبار برای تجهیز بیمارستان‌های اردبیل

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: سال آینده یک‌هزار میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های تأمین اجتماعی استان اردبیل هزینه خواهد شد.
به گزارش ساقی آذربایجان قادر برجی اظهار کرد: ۴۸ درصد جمعیت استان اردبیل به تعداد ۶۰۸ هزار نفر تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند که خدمات مستقیم و غیرمستقیم از مراکز درمانی دریافت می‌کنند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل فعالیت ۲ بیمارستان را در اردبیل و پارس‌آباد با ۲۰۶ تخت و ۲ پلی‌کلینیک را در خلخال و مشگین‌شهر یادآور شد و تصریح کرد: در سال‌جاری برای تجهیز امکانات بیمارستانی منابع مورد نظر تا ۷۳۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده که این رقم در سال آینده تا یک‌هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: به نسبت سال‌های گذشته ما با انبوهی از مراجعین به بیمارستان‌های تأمین اجتماعی و درمانگاه‌ها روبه‌رو هستیم به طوری که با افزایش فضای خدمات‌رسانی همچنان میزان مراجعه تا ۱۲۰ هزار نفر برآورد می‌شود.
برجی کمبود فضای فیزیکی و نیروی انسانی را در مراکز درمانی تأمین اجتماعی یادآور شد و افزود: در چند سال اخیر با رشد اعتبارات در هر ۲ حوزه اقدامات خوبی آغاز شده تا ما بتوانیم در بخش درمان مستقیم با ۲۶۸ درصد رشد و غیرمستقیم ۱۹۹ درصد رشد اعتبارات مواجه شویم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در سرفصل‌های مختلف سعی شد تا افزایش چشمگیری را در حوزه ساخت و تجهیز بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان شاهد باشیم که در این زمینه توسعه فضای بیمارستان سبلان اردبیل و ارس پارس‌آباد به شکل ملموس برای بیمه‌شدگان و اقشار مختلف مردم قابل مشاهده است.
وی از افزایش تخت بیمارستانی خبر داد و اضافه کرد: در کنار افزایش تخت و ضریب اشغال تخت‌های بیمارستانی، در چند سال اخیر سعی شد تا بزرگترین اورژانس بیمارستانی تأمین اجتماعی در اردبیل در ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع احداث شود تا پاسخگوی میزان مراجعات بیش از حد هموطنان در مرکز استان باشیم.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل از افزایش تخت بیمارستانی و ارائه خدمات روزانه به مراجعین خبر داد و بیان کرد: با جذب ۲۱۸ نفر نیرو سعی کردیم در این مدت کمبود نیرو را نیز جبران کرده و با خرید تجهیزات به روز در بخش‌های مختلف پاسخگوی بیمه‌شدگان باشیم.
برجی از تجهیز بیمارستان ارس پارس‌آباد و نوسازی بلوک زایمانی با یک میلیارد تومان اعتبار در این بیمارستان خبر داد و اظهار کرد: بخش مردان، اطفال و زنان نیز در این بیمارستان راه‌اندازی شده تا امکان ارائه خدمات به بیمه‌شدگان فراهم آید.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل از خرید دستگاه اکسیژن‌ساز و ارتقا تخت ویژه در بیمارستان ارس پارس‌آباد خبر داد و تصریح کرد: در مشگین‌شهر نیز سعی کردیم تا به صورت کمی و کیفی میزان خدمات را افزایش داده و ۸ میلیارد تومان اعتبار صرف نوسازی و خرید تجهیزات مدرن در درمانگاه مشگین‌شهر کنیم.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: در خلخال نیز پوشش ۴۴ درصدی جمعیت آن شهرستان در قالب سازمان تأمین اجتماعی ۶ میلیارد تومان برای نوسازی و به روزرسانی تجهیزات هزینه شده و در کنار آن سعی بر ارائه خدمات از طریق درمانگاه تخصصی این شهر است. برجی از ساخت درمانگاه در گرمی، نمین و بیله‌سوار خبر داد و افزود: عملیات احداث درمانگاه تأمین اجتماعی این ۳ شهرستان آغاز شده و یا در مرحله تحویل زمین است تا ما بتوانیم فعالیت‌های عمرانی خودمان را انجام دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در اردبیل با توجه به تمرکز ۶۰۸ هزار نفر جمعیت نیازمند راه‌اندازی دومین درمانگاه تخصصی در مناطق حاشیه شهر اردبیل هستیم که در این زمینه امیدواریم اقدامات مؤثری با پیگیری‌های انجام شده در سال آینده آغاز شود.
برجی از هزینه ۱۲ میلیارد تومان برای راه‌اندازی مرکز دیالیز و سنگ‌شکن اردبیل خبر داد و اضافه کرد: درمانگاه تخصصی شهر اردبیل تا ۴ هزار و ۷۰۰ متر مربع قابل توسعه است که امکانات به روز در این درمانگاه در حال راه‌اندازی است.
وی بیان کرد: مهمترین اقدام ما در چند سال اخیر راه‌اندازی بخش نوزادان تا ۸ میلیارد تومان اعتبار در اردبیل بوده و در کنار آن سعی کردیم آزمایشگاه مجهز، پارکینگ ۳ طبقه و سایر امکانات فرهنگی و مذهبی را در بیمارستان سبلان راه‌اندازی کنیم تا خدمات ارائه شده به شکل مطلوب برای بیمه‌شدگان انجام شود.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل در مورد استقرار سیستم الکترونیکی و حذف نسخ کاغذی در سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: به شکل مناسب این طرح در حال انجام است و هیچ مشکلی در فرآیند ویزیت و ارجاع بیماران به داروخانه و مراکز تخصصی وجود ندارد.

About Author