به گزارش ساقی آذربایجان، پس از گفتگوی پخش کنندهی فیلم “برادران لیلا” با رادیو، ، حالا روزنامهی جام جم، رسانهی سازمان صداوسیما، همراهِ گفتگو با نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس و «یکی از مقامات ارشد سازمان سینمایی که نخواست نامش در گزارش ذکر شود»، از این تیترِ قطعی استفاده کرد: «فیلم پرحاشیه بایگانی میشود».توقیف
در واکنش به این خبر، جواد نوروزبیگی تهیهکننده فیلم سینمایی «برادران لیلا» به مهر گفته: فیلمی که پروانه ساخت برای آن صادر شده حتماً پروانه نمایش هم دریافت خواهد کرد. درباره توقیف این فیلم تا به امروز هیچ ابلاغ و اعلامی به ما صورت نگرفته است. سازمان سینمایی هم قائل به عدم نمایش فیلم نیست.
نوروزبیگی درباره برخی رفتارهای خارج از عرف از سوی عوامل «برادران لیلا» در حاشیه حضور در جشنواره کن گفت: رفتار شخصی افراد ارتباطی با فیلم ندارد و خود آنها باید نسبت به آن پاسخگو باشند.
پست های مرتبط
تعمیق فساد ساختاری با تراستیها/ سرنوشت میلیاردها دلار از درآمد کشور چه شد؟
ستاد کل : ۳ خلبان ایرانی زنده و در اسارت قطر هستند / قطر تکذیب کرد
بسنت: اقتصاد ایران را به طور کامل منزوی خواهیم کرد