تزریق ۲۵۰۰ میلیارد ریال برای مدرن‌سازی مزارع آذربایجان‌شرقی

شهرام شفیعی امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: در قالب این تسهیلات، ۴۲ دستگاه کمباین برداشت غلات وارد ناوگان مکانیزاسیون استان شده که نقش مؤثری در کاهش ریزش و ضایعات محصول در فصل برداشت دارد.

وی افزود: علاوه بر این، ۱۱۰ دستگاه تراکتور باغی برای ارتقای مکانیزاسیون در باغات استان تأمین شده است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: سه دستگاه کمباین برداشت برنج و ۳۱۲ دستگاه ادوات دنباله‌بند شامل کارنده‌ها، سمپاش‌ها و بیلرها نیز در اختیار کشاورزان قرار گرفته و توان فنی واحدهای تولیدی را افزایش داده است.

شفیعی اظهار کرد: برای مقابله با خسارات سرمازدگی نیز ۲ سامانه ضدسرمازدگی به باغات استان تخصیص یافته است.

وی درباره توسعه فناوری در واحدهای تولیدی گفت: چهار واحد مرغداری به سیستم‌های اتوماسیون، قفس‌های اتوماتیک و دانخوری هوشمند مجهز شده‌اند و در بخش گلخانه‌ای نیز یک واحد گلخانه به اتوماسیون و یک واحد دیگر به سیستم گرمایشی جدید تجهیز شده است.

شفیعی خاطرنشان کرد: همچنین ۲ مزرعه پرورش ماهی استان برای تأمین برق اضطراری به دیزل ژنراتور مجهز شده‌اند که این اقدام نقش مهمی در کاهش ریسک تولید و افزایش بهره‌وری دارد.

About Author