فرمانده انتظامی شهرستان کرج از پلمب یک عطاری فروشنده قرصهای غیرمجاز در منطقه گلشهر خبر داد و گفت: در بازرسی از این عطاری بیش از ۳۵ هزار و ۶۰۰ گرم قرص قاچاق و غیرمجاز کشف شد.
سرهنگ علی قاسم پور در تشریح این خبر بیان کرد: در پی دریافت اخباری مبنی بر تهیه و توزیع قرصهای قاچاق و غیرمجاز در یک مغازه عطاری در منطقه گلشهر، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر قرار گرفت. وی افزود: در ادامه با انجام اقدامات پلیسی صحت موضوع تایید و اکیپی از ماموران با هماهنگی مقام قضائی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از داخل مغازه تعداد ۳۵ هزار و ۶۰۰ گرم قرص های قاچاق و غیرمجاز کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان کرج ادامه داد: در این راستا یک نفر دستگیر، پرونده تشکیل و برای ادامه تحقیقات به پلیس امنیت اقتصادی استان ارسال شد.
پست های مرتبط
چهار زخمی بر اثر تیراندازی در تبریز
رتبه سوم کنکور سارق از آب درآمد!
دست درازی رمال به زن شوهردار / شوهر غیرتی قاتل شد