ارس ویترین فرهنگ میهمان‌نوازی آذربایجان‌شرقی است

رئیس هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد ارس با اشاره به تقارن بهار طبیعت و بهار قرآن در نوروز ۱۴۰۳ گفت: برای میزبانی شایسته از میهمانان ارس روح معنویت و فضای پرنشاط فرهنگی در برنامه نوروزی حاکم خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، هادی مقدم‌زاده امروز در نخستین جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر نوروز ۱۴۰۴ در جلفا، با تأکید بر استفاده از همه ظرفیت‌های منطقه برای خلق محیطی پرخاطره، شاد و مفرح برای گردشگران نوروزی ارس اظهار کرد: فرهنگ اصیل ایرانی – اسلامی و آذربایجان زیبا را در این نقطه امن مرزی در قالب برنامه‌های نوروزی به میهمانان عزیزمان بیش‌ازپیش معرفی خواهیم کرد. وی با بیان اینکه هم‌افزایی و همگرایی اعضای ستاد نوروزی در ارتقاء سطح کمی و کیفی برنامه‌های نوروزی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است، افزود: نوروز و رمضان ریشه در فرهنگ اصیل ملت بزرگ ایران دارد و در منطقه آزاد ارس نیز آداب‌ورسوم خاص و فرهنگ بومی این دو مناسبت بسترساز جذب گردشگران داخلی و خارجی است.مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با اشاره به موقعیت جغرافیایی و هم‌جواری این منطقه با چند کشور گفت: ارس ویترین فرهنگ میهمان‌نوازی آذربایجان شرقی است و کارگروه‌های مختلف ستاد نوروزی باید با استفاده از این ویژگی، فرهنگ غنی این منطقه را هم در موضوع نوروز و هم بهار قرآن به میهمانان خود به نحوه احسن بشناسانند.وی ارائه برنامه‌های کارآمد و قابل‌اجرا با هماهنگی همه اعضای ستاد را مورد تأکید قرارداد و متذکر شد: برنامه‌های نوروزی باید رویدادمحور و بدیع و نو باشد تا قابلیت‌های مغفول ارس موردتوجه گردشگران و همین‌طور رسانه‌ها باشد و ارس آن‌گونه که هست دیده شود.

مقدم‌زاده بیان اینکه تصویرسازی درست و جذاب از منطقه آزاد ارس در اذهان گردشگران، رسانه‌ها و افکار عمومی هم یک ضرورت است، تصریح کرد: وجود جاذبه‌های تاریخی، توریستی و مراکز تجاری و اقامتی مدرن در ارس، ترکیبی زیبا برای یک مسافرت چندروزه به وجود آورده که تمام تلاش ستاد نوروزی در وهله اول باید ایجاد مقدمات این سفر و در مرحله دوم ایجاد محیطی شاد و پرخاطره برای مسافران باشد.وی افزود: اگر برنامه‌های ستاد نوروزی به غیر از موضوعات متداول و‌ مرسوم، از خلاقیت و جذابیت لازم برخوردار باشد، تجربه سفر پرنشاط و پرخاطره مسافران به گردشگران دیگر منتقل خواهد شد و نگاه رسانه‌ها در بهار قرآن و بهار طبیعت به این منطقه متمرکز خواهد بود.در این جلسه تعدادی اعضای ستاد هماهنگی خدمات سفر نوروز ۱۴۰۴ با بیان دیدگاه‌های خود پیرامون ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات سفر از برنامه‌های اجرا شده در ادوار گذشته گزارش دادند.

About Author