محسن موسوی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: کار ما بهره برداری بوده و نیروهای انسانی و ابزار کار ۷۰۰ نفر تلاش میکنند و دو واحد بخار ۳۵۰ مگاوات داریم.
وی با بیان اینکه خاموشی مکرر در سال ۱۴۰۰ داشتیم ولی امسال وجود نداشت خاطر نشان کرد: در مدیریت جدید دولت جدید دستور وزیر بود تا به هیچ عنوان در بخش خانگی قطعی نداشته باشیم و همکاران در دمای قابل تحمل وارد و تعمیرات را انجام میدادند .
مدیر عامل شرکت مدیریت تولید برق گفت: در فصل بهار و تابستان که مصارف خانگی پایین تر می باشد از گاز استفاده میکنیم اما وقتی فصل سرما میشود گاز خانگی در اولویت بوده و گازوییل و مازوت حتی این مازوت مورد استفاده محدود است و تا ۴۰ روز مازوت وجود دارد.
وی اظهار داشت: امسال تغییرات سوخت از ۲۳ آبان بود و فاصله قابل توجهی با سال گذشته بود که در ۲۳ آبان صلح شرکت ملی گاز شدیداً آلارم داد که محدودیت اعمال شود و به مازوت تغییر دهیم و یک ربع الی بیست دقیقه زمان میکشد تا به گاز تغییر دهیم .
موسوی با اعلام اینکه نیروگاه تبریز با اینکه کهنه بوده و تکنولوژی چندین سال قبل را دارد، خاطر نشان کرد: سال گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان برای نیروگاه حرارتی هزینه شد.
وی افزود: نیروگاه ارومیه راندمان بالا و میزان مصرف آب پایینی دارد اما راندمان ما مربوط به ۴۰ سال قبل است تعمیرات و تغییرات میشود اما قابل مقایسه با آنها نیست.
پست های مرتبط
ویروس چینی در آذربایجان شرقی مشاهده نشده است
برند آذربایجان نباید بلاتکلیف رها شود
مرگ ۹۷ نفر در حوادث کار آذربایجانشرقی