امام‌جمعه تبریز: تضعیف نیروهای مسلح جزء برنامه‌های دشمن است

نماينده ولی‌فقیه در استان آذربایجان شرقی با بيان اينکه تضعيف نيروهای مسلح جزء برنامه‌های دشمن بوده و به دنبال اين هستند که اقتدار اين نيرو را بشکنند، گفت: لازم است با انجام کارهای فرهنگی قدرت و اقتدار مثبت پليس شناسانده شود و ما هم آماده همکاری با فراجا هستيم.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز،حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مطهری اصل امروز در ديدار با سردار احمدرضا رادان؛ فرمانده کل انتظامي کشور در بیت امام‌جمعه تبریز اظهار داشت: فرماندهی انتظامی کشور يکی از کارهای خوبی که تقریباً از ۲۰ سال گذشته شروع شده، بحث پيشگيري از جرم است که در اين مورد از ساير دستگاه‌ها جلوتر و پیشرو می‌باشد.وي با بيان اينکه در فراجا پژوهشگاه خوبی ايجاد شده است، گفت: ما هم از کتاب‌ها و مجلات بسيار خوب اين پژوهشگاه در راستای پيشگيری از جرم استفاده و مطالعه می‌کنیم.وی تاکید کرد: ثمره‌ها و موفقیت‌های خوبی در حوزه پيشگيری از جرم می‌بینیم و کاهش نرخ جرايم در کشور نیز به اين دليل است. پليس ويترين نيروهاي مسلح کشور استامام‌جمعه تبريز با بيان اينکه پليس ويترين نيروهای مسلح کشور است، افزود: با اقدامات فرهنگی و اجتماعی صورت‌گرفته در فراجا رفتار و منش شخصی و سازمانی کارکنان خيلی بهتر و به‌روزتر شده است و اين تغيير رفتار و منش در جامعه کاملاً قابل‌مشاهده است.مطهری‌اصل خاطرنشان کرد: در استان آذربایجان شرقی و به‌ویژه شهر تبريز در سنوات گذشته هيچ معتادی نداشتيم؛ دليلش اين هست که مردم اعتياد را بسيار بد می‌دانند و الان هم نرخ شيوع اين معضل اجتماعی نسبت به جاهاس ديگر خوب است ولس بازهم لازم است با کارهاي فرهنگي و اجتماعی اين بلای خانمان‌سوز ریشه‌کن شود.امام‌جمعه تبريز تأکید کرد: تبيين و شناساندن حيثيت و شان فراجا در بين مردم يکي از کارهای ارزشمند ائمه جمعه است که بنده بارها در خطبه‌های نمازجمعه تبريز اين کار را انجام داده‌ام.
نماينده ولی‌فقیه دررابطه‌با تأمین مسکن کارکنان گفت: طبق نظر مقام معظم رهبري (مدظله‌العالی) نيروهاي مسلح هم بايد منازل سازمانی و هم منزل شخصی داشته باشند ساخت خانه‌های سازماني خوب است اما بايد تلاش کنيم که کارکنان منزل شخصی داشته باشند چراکه استفاده از منازل سازمانی موقتی است و با تورم موجود کارکنان در آينده نخواهند توانست صصاحب منزلشخصی باشند.وي در ادامه با بيان اينکه در وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح طرح خانه اولی‌ها تمام شده و ارتش و سپاه نيز کارهاي خوبي انجام داده که اين مهم در انتظامي نيز امکان‌پذیر است، گفت: براي مثال در تبريز زمین‌های خوبی داريم که با تغيير کاربري می‌شود خانه ساخت مخصوصاً با اولويت کارکنان ۲۰ سال سابقه خدمت در ضمن منازل سازمانی برای نيروهای جديد خيلی مهم است.

تعصب خاصی به نیروهای مسلح به ویژه فراجا دارم

وي با بيان اينکه بنده تعصب خاصی به نيروهای مسلح و به‌ویژه فراجا دارم، گفت: کارکنان خدوم پليس در بحث تأمین امنيت، کنترل ترافيک و ساير مأموریت‌ها شبانه‌روزی فعاليت می‌کنند و لازم است با انجام کارهای فرهنگي مردم هم بدانند آنچه که پليس انجام می‌دهد به نفع جامعه و مردم است.نماينده ولی‌فقیه در استان با بيان اينکه تضعيف نيروها جزء برنامه‌های دشمن بوده و به دنبال اين هستند که اقتدار اين نيرو را بشکنند، گفت: لازم است با انجام کارهای فرهنگی قدرت و اقتدار مثبت پليس شناسانده شود و ما هم آماده همکاری با فراجا هستيم.

امام‌جمعه تبريز در پايان با تأکید بر اينکه ساير دستگاه‌ها نيز بايد هميار و کمک‌حال فراجا باشند، خاطرنشان کرد: اميد داريم با انسجامی که بين دستگاه‌ها وجود دارد و همچنين ان‌شاءالله در فراجا هم کارهای خوبی و بهتر از گذشته انجام شود و بنده نيز که رضايت مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) را از فراجا ديدم بسیار خوشحال شدم و اين افتخار بزرگی برای مجموعه کارکنان فراجا است.

About Author