دبیر حزب موتلفه اسلامی در خراسان رضوی گفت: اصولگرایان اثبات کردهاند که حتی اگر دولت از جناح خودشان هم باشد، در صورت مشاهده قصور و کمکاری، با دولت مماشات نخواهند کرد و در دولت سیزدهم نیز مجلس با دقت مراقبتهای خود را انجام خواهد داد و ضمن همافزایی و کمک به دولت برای موفقیت، اگر در جایی قصوری بود، نقش نظارتی خود را نیز ایفا خواهد کرد.
حمیدرضا ترقی در گفتوگو با ایسنا در رابطه با اولویتهای دولت سیزدهم در عرصه اجتماعی و اقتصادی اظهار کرد: آنچه که مسلم است در حوزه بهداشت و درمان، اولویت با مصونسازی و واکسیناسیون افراد در برابر ویروس کرونا است. اولویت دوم کشور در حوزه اقتصاد و بحث کنترل قیمتها و تامین نیازهای ضروری مردم و افزایش کمکهای دولت به مردمی که در اثر ویروس کرونا آسیب دیدهاند، است.
وی ادامه داد: اولویت سوم در رابطه با وزارت صمت و جهاد کشاورزی در جهت تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم است که دغدغه مردم نسبت به تامین این کالاها کم شود و اقداماتی باید در خصوص مهار افزایش قیمت و تهیه ذخایر استراتژیک در حد قابل قبول و مطمئنی انجام شود.
این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: علاوه بر این موارد، مشخص است که تلاش در جهت شناسایی عوامل فساد در دستگاه اجرایی و خصوصا کسانی که دست به فسادهایی نظیر رشوه، ارتشا و رانت زدهاند، از اهمیت بالایی برخوردار است. پاکسازی دستگاههای اجرایی از این موارد، برای مردم بسیار مهم است تا حداقل اعتماد آسیبدیده مردم نسبت به دولت بازسازی شود.
ترقی ضمن تاکید بر لزوم استفاده از نخبگان در حل مشکلات مردم بیان کرد: مجموعه دولت همراه با رئیس جمهور باید تلاش کنند با مردمی حرکت کردن و بها دادن به مردم و استفاده از نظرات نخبگان مختلف جامعه در رشتههای گوناگون، مشارکت مردم در کشور را در حل مشکلات کشور به گونهای افزایش دهند که بی اعتمادی مردم نسبت به دولت کاهش پیدا کند و به سمت افزایش اعتماد مردم به دولت و همافزایی این دو حرکت کنیم.
وی با اشاره به وزرای کابینه سیزدهم، اظهار کرد: زمانی میتوان توانایی وزرا را نسبت به انتظارات مردم سنجید که این وزرا شروع به کار کنند و وارد عرصه عمل شوند و نشان دهند که آیا میتوانند انتظارات مردم را برآورده کنند یا خیر. قبل از اینکه وارد عمل شوند و اقدامات عملی انجام دهند، نمیتوان قضاوت کرد.
دبیر حزب موتلفه اسلامی در خراسان رضوی اضافه کرد: آقای رئیسی اعتقاد دارد که این افراد که مجلس نیز با بالاترین رای آنها را انتخاب کرده است و ایشان نیز دقتهای لازم را با استفاده از نظرات عموم مردم برای گزینش این افراد انجام داده است، قادر به حل مشکلات در همه بخشهای کشور هستند و میتوانند انتظارات و مطالبات مردم را برآورده کنند. بنابراین باید به دولت فرصت داد تا وارد عرصه عمل شود و در عمل نشان دهد که آیا میتواند توقعات مردم را برآورده کند یا خیر.
ترقی با اشاره به اینکه در حال حاضر دولت و مجلس هر دو از یک جناح هستند و با بیان اینکه مجلس از ابتدا نشان داد که سعی در این دارد که جایگاه خود را حفظ کند و هیچ اغماضی نسبت به وظایف و اختیارات خود قائل نشود، گفت: در بین اصولگرایان این شیوه همیشه سابقه داشته است و نوعا در دولتهای نهم و دهم که به لحاظ ظاهری هر دو اصولگرا بودند، همین مسئله را داشتیم و بیشترین تذکر و استیضاح و پیگیری را از مجلس برای مسئولین داشتیم. اصولگرایان در انجام وظایف خود نسبت به یکدیگر استثنایی قائل نیستند.
وی ادامه داد: اصولگرایان اثبات کردهاند که حتی اگر دولت از جناح خودشان هم باشد، در صورت مشاهده قصور و کمکاری، با دولت مماشات نخواهند کرد و در دولت سیزدهم نیز مجلس با دقت مراقبتهای خود را انجام خواهد داد و ضمن همافزایی و کمک به دولت برای موفقیت، اگر در جایی قصوری بود، نقش نظارتی خود را نیز ایفا خواهد کرد.
این فعال سیاسی اصولگرا در رابطه با انتظارات خود به عنوان یک فعال سیاسی از دولت سیزدهم بیان کرد: دولت جدید با چالشهای گوناگونی روبه رو است که این چالشها باعث نارضایتی بیش از ۵۰ درصد مردم در کشور شده است و این نگرانی و دغدغه به هر شکلی باید برطرف شود و ما رضایتمندی عامه مردم را باید به دست بیاوریم.
دبیر حزب موتلفه اسلامی خراسان رضوی اضافه کرد: لذا طبیعی است که ما این انتظار را از دولت داشته باشیم که اولا رهنمودهای مقام معظم رهبری چه در تنفیذ و چه در سخنرانی که برای دولت داشتهاند را دقیقا سرلوحه کار خود قرار دهد و سعی کند که برای تمام این رهنمودها برنامه اجرایی تعیین کند و آنها را به سمت عملیاتی شدن، پیش ببرد.
ترقی ادامه داد: نکته دوم این است که همان طور که مقام معظم رهبری تعیین کردند، دولت برای مقابله با چالشهایی که توسط عامل بیرونی و داخلی در عرصههای مختلف به وجود آمده است، نیازمند این است که از نقطه نظرات و دیدگاههای نخبگان جامعه در رشتههای گوناگون استفاده کنند. بخشی از این نخبگان به طور طبیعی در احزاب هستند و بخشی دیگر در پژوهشکدهها و کانونهای تفکر جامعه که دولت باید ضمن شناسایی این افراد در تمام رشتههای مختلف و تهیه اطلاعات از این نخبگان، این افراد را دستهبندی کند و در موضوعات گوناگون به عنوان مشاور از این افراد استفاده کند و کنفرانسها و جلسات مختلفی بگذارد و با دعوت از آنان، راهحلی برای رفع مشکلات کشور تهیه کنند. بدین وسیله میتوان مردم را در حل مشکلات کشور و تهیه راهحل مشارکت داد.
وی خاطرنشان کرد: به طور طبیعی استفاده از نخبگان و مشارکت دادن مردم در حل مشکلات مردم آثار و برکات خوبی میتواند داشته باشد و این انتظار را داریم که دولت این زمینه و بستر را فراهم کند و این موضوع به شعار و تعارف ختم نشود و جنبه عملیاتی پیدا کند تا در شرایط کشور اثرگذار باشد.
پست های مرتبط
جعفرزاده ایمنآبادی: برای متوقف کردن این دولت اتاق فکر تشکیل دادهاند
سخنگوی دولت: آمادگی شنیدن صدای مردم را داریم و می شنویم
وزیر اقتصاد: کسری بودجه عملیاتی کشور به ١٠٠٠ همت رسید