کارنامه نفرت بار اپوزیسیون | چند گرفتی وطن فروختی؟

در روز‌هایی که کشور بیش از هر زمان دیگری به اتحاد و همبستگی ملی نیاز دارد، بخشی از جریان اپوزیسیون خارج‌نشین با عبور از مرز‌های اصول اخلاقی و میهن‌دوستی، آشکارا از حمله نظامی یک رژیم متجاوز به خاک ایران استقبال می‌کند؛ روندی که به تعبیر کیارستمی، نشانه‌ای است از “عادت ذره‌ذره به بی‌آبرویی” و سقوط اخلاقی تا حد توصیه به کشتار هم‌وطنان به دست دشمن خارجی.

 مرحوم عباس کیارستمی دیالوگ عجیبی دارد که در کلیپ‌های اینستاگرامی دست به دست می‌شود، نقل قول او درباره این است که زمانی از اینکه تصویرش با سیگار منتشر شود احتیاط می‌کرده و حالا آشکارا جلوی دوربین سیگار می‌کشد.

به نظر می‌رسد این حکایت شبیه به سرنوشت اپوزیسیونی است که در طی سال‌ها مخالفت و مبارزه با حکومت جمهوری اسلامی آنقدر بی اصول و متکی بر کمک سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه پیش رفت تا آنکه امروز به جایی رسیده که نه تنها آشکارا از تجاوز اجنبی به خاک کشورش دفاع می‌کند بلکه تلاش می‌کند این تجاوز را به عنوان مقدمه‌ای برای آزادی ایران جشن بگیرد!

در این میان یکی از استوری‌های یاسمین پهلوی همسر ولیعهد پیشین ایران بیش از دیگر محتوا‌های منتشر شده از این دست واکنش برانگیز بوده.

یاسمین پهلوی تصویر دیوار نگاره‌ای را منتشر کرده که با هشتگ اسرائیل بزن! عملا کشتار مردم عادی در ایران را به یک رژیم سیاسی خارجی توصیه کرده است.

یاسمن پهلوی

به جز او تقریبا تمامی هواداران مشهور پهلوی نیز در حمایت از تجاوز اسرائیل به ایران محتوا‌های مشابهی منتشر کرده‌اند.

علی کریمی کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال در استوری‌هایی که منتشر می‌کند از هشتگ نتانیاهو بزن که خوب میزنی! استفاده می‌کند که مورد انتقاد شدید دنبال کنندگان این ملی پوش سابق فوتبال قرار گرفته است.

کاربران رسانه اجتماعی اینستاگرام زیر پست‌های علی کریمی از او پرسیده‌اند چگونه ممکن است وقتی کودکان، زنان و غیر نظامیان در حملات وحشیانه اسرائیل جان خود را از دست داده‌اند یک ملی پوش سابق با ادعای علاقه به ایران این تجاوز وحشیانه را تشویق کند؟

خوشحالی و بعضا حتی پایکوبی هواداران رضا پهلوی باعث ایجاد بحث‌های جدی میان ایرانیان شده است. اینکه آیا مخالفت با حکومت مستقر می‌تواند دلیل موجهی برای حمایت از تجاوز بیگانه به خاک سرزمین مادری باشد؟

تا اینجای کار به نظر می‌رسد رضا پهلوی حداقل در این مورد و برای یکبار هم که شده موفق بوده، توفیق او در این است که توانسته است در لحظات و روز‌هایی که کشور به اتحاد تمام ایرانیان از سراسر جهان نیاز دارد شکافی عمیق و تفرقه‌ای عظیم میان آنان بوجود بیاورد چنانکه بحث‌ها را در شبکه‌های اجتماعی در میان کاربران فارسی زبان به موضوعی معطوف کرده که تقریبا برای تمام مردم جهان بدیهی است. آن هم اینکه هر اختلاف و هر مخالفتی با حکومت مستقر موضوعی داخلی است و نباید آن را با تجاوز خارجی توجیه کرد.

رضا پهلوی

نظر شاه درباره حمله عراق به ایران چه بود؟

موضع عجیب و خائنانه طرفداران گروه پهلوی در حالی است که به گواه تاریخ حتی محمدرضا پهلوی پس از انقلاب سال ۱۳۵۷ و خروج از ایران نسبت به حمله ارتش عراق به کشور موضع گیری کرده و در کتاب «پاسخ به تاریخ» و مصاحبه‌های خود، صدام حسین را به خیانت و تجاوز به ایران متهم کرد و معتقد بود که این جنگ می‌توانست با دیپلماسی و مذاکره حل شود.

آخرین شاه ایران پیش‌بینی می‌کرد که این جنگ به نفع عراق نخواهد بود و در نهایت به ضرر این کشور تمام خواهد شد.

او در کتاب خود به قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر اشاره کرده و معتقد بود که این قرارداد به نفع ایران بوده و حق حاکمیت ایران بر اروند را تضمین می‌کرده است.

ما رو بگو که فکر می‌کردیم تو آدم حسابی هستی!

نرگس محمدی فعال سیاسی و برنده جایزه صلح نوبل نیز سرانجام پس از ۳ روز سکوت بیانیه‌ای مشترک با چند فعال سیاسی مخالف دیگر منتشر کرده که تقریبا صدای همه را درآورد!


ماجرا از آنجا آغاز شد که مهرداد فرهمند خبرنگار ایرانی ساکن ترکیه و همکار بخش فارسی بی بی سی در توئیتی از سکوت نرگس محمدی انتقاد کرد و نوشت: «علت سکوت نرگس محمدی و شیرین عبادی این است که نمی‌خواهند اسرائیل و هوادارانش از آنها برنجند تا بتوانند در خاکستری که اسرائیل می‌خواهد از ایران بر جای بگذارد، رئیس جمهور حکومت دست‌نشانده شوند.»

این توئیت با بازتاب‌های زیادی در محافل رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی مواجه شد و گویا که همه تازه یادشان افتاده باشد که راستی ما یک برنده جایزه صلح نوبل داشته‌ایم که به کشورش تجاوز شده و صدایش درنیامده زبان به انتقاد از سکوت مرموز خانم محمدی گشودند.

در ادامه این انتقادات نرگس محمدی را برآن داشت که علیرغم میل باطنی به همراه چند فعال سیاسی مخالف دیگر بیانیه‌ای منتشر کند که نه تنها انتقاد‌ها از او را کمتر نکرد بلکه بر شدت اظهارات علیه این برنده جایزه نوبل افزود.

فرهمند در توئیت دیگری از این بیانیه انتقاد کرد و نوشت: «بیانیه‌ای را به شکلی نوشته انگار یک نفر خارجی درباره جنگ میان دو کشوری موضع گرفته که هیچ ربطی به او ندارند، آن هم با چند بار تأکید تلویحی بر اینکه مقصر در این جنگ، ایران است. اگر غم مردم و کشور ندارید، اقلاً دلتان برای نام خودتان بسوزد که آیندگان از آن به ننگ یاد خواهند کرد.»

نرگس محمدی که معمولا توئیت‌هایش را به زبان انگلیسی منتشر می‌کند و گویی می‌داند که مخاطبان رسانه‌اش فارسی زبان‌ها نیستند متن این بیانیه را در صفحه توئیترش منتشر کرد، اما دیگر کاربران توئیتر، عمدتا از مخالفان و منتقدان جمهوری اسلامی حسابی از خجالتش درآمدند.

یکی از کاربران زیر توییت خانم محمدی نوشت: «عقده شما از ج. ا انقدر کورتون کرده که اینجوری بی‌وطن شدین، حیف از ما که فکر می‌کردیم شما آدم حسابی مملکتی!»

اپوزیسیون

سروش: خائنان زیر علم دشمن سینه می‌زنند و پایکوبی می‌کنند

موضع تمامی ایرانیان مخالف یا منتقد حکومت البته مشابه موارد بالا نیست و در مواردی تعدادی از چهره‌های مشهور ضمن تاکید بر ضرورت حفظ اتحاد ملی در مقابل تجاوز خارجی وحشی گری رژیم اسرائیل را محکوم کرده‌اند.


عبدالکریم سروش دین پژوه ساکن آمریکا که از منتقدان جمهوری اسلامی محسوب می‌شود در مقدمه یکی از سخنرانی‌هایش به خائنانی که برای تجاوز خارجی پایکوبی می‌کنند تاخته و گفته با وجود چنین عناصری قطعا در ریاکارانه‌ترین دوران تاریخ قرار داریم.

سروش ضمن ابراز تاسف از موضع برخی ایرانیان گفته مطمئن باشید هیچ بیگانه‌ای نمی‌تواند جای خودی را بگیرد و این دشواری تاریخی بزرگی است که ما به آن برخورد کرده‌ایم و اینکه افرادی از حکومت آزار دیده باشند دلیل نمی‌شود که زیر علم دشمن سینه بزنند و از ظفرمندی‌های او پایکوبی و شادمانی کنند!

علی افشاری دیگر مخالف جمهوری اسلامی نیز از آغاز تجاوز اسرائیل به آسمان ایران ضمن محکوم کردن موضع هواداران این تجاوز به دفاع از موضع ایران پرداخته و علیه تجاوزگری رژیم اسرائیل در رسانه‌های خارجی مصاحبه می‌کند.

About Author