نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش ساقی آذربایجان، قرار است المپیاد جهانی زنان ۲۰۲۲ به میزبانی هند برگزار شود که تیم ملی شطرنج بانوان ایران با ترکیب مبینا علینسب، سحر معصومی، آنوشا مهدیان، آناهیتا زاهدی فر ، میترا اصغرزاده و به کاپیتانی یک مرد به نام «جعفر امین زاده» که در میان اهالی ورزش ناآشناست در این مسابقات حضور پیدا می کند.
غیب سارا خادمالشریعه بانوی شماره یک ایران در این مسابقات به چشم میآید. همچنین تیمهای شطرنج چین و روسیه که از قدرتهای شطرنج جهان در بخش بانوان هستند در این مسابقات حضور ندارند.
تیم ملی هند با میانگین ریتینگ ۲۴۸۶ بخت نخست قهرمانی این مسابقات به شمار می آید. تیم ملی شطرنج اوکراین با میانگین ریتینگ ۲۴۷۸ و تیم ملی شطرنج گرجستان با ریتینگ ۲۴۷۵ بخت دوم و سوم قهرمانی این مسابقات به شمار می آیند.
تیم ملی شطرنج زنان ایران با میانگین ریتینگ ۲۱۶۸ بخت ۳۸ قهرمانی این مسابقات است. نکته قابل توجه و عجیب این مسابقات کاپیتانی یک آقا برای تیم ملی شطرنج زنان است!
حضور این فرد به عنوان کاپیتان تیم ملی بانوان شطرنج ایران درحالی است که اسم این فرد برای اهالی شطرنج نا آشناست و به نظر می رسد فدراسیون شطرنج در اقدامی عجیب هدایت تیم زنان را به فرد ناشناسی سپرده است. در شطرنج، عنوان کاپیتان به فردی تعلق دارد که باید ضمن آشنایی کامل با شطرنج حرفهای، امور تیم را انجام دهد و اگر مشکلی پیش میآید یا اعتراضی صورت میگیرد، به آن رسیدگی کند.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه دانشگاههای ما به ماشین تولید مدرک تبدیل شدهاند، گفت: باید توجه داشت که منزلت اجتماعی افراد تنها به مدرک آنها نیست و مدرک تحصیلی باید در راستای رشد و تعالی جامعه مورد استفاده قرار گیرد.
اینکه دولت با سفرها و شعارها و تبلیغات تلاش کند نام خود را مردمی و انقلابی بگذارد، برای مردم آب و نان نمیشود. مردمی بودن و انقلابی بودن هنگامی تحقق مییابد که رفاه خانوادهها تأمین و فقر از جامعه ریشهکن شود.
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی گفت: در بحث صیانت از همکاران دستگاه قضایی در کنار نظارت بحث پیشگیری باید مورد توجه قرار بگیرد و با توجه به این موضوع نظارتی ارجح است که اولویت اول آن پیشگیری باشد تا زمینه های آلوده شدن همکاری فراهم نشود.
در مورد پروژه راه آهن تبریز -خاوران اعتبارات لازم مصوب شده است که رقمی حدود 150 میلیارد تومان است، البته ناگفته نماند که این موضوع و دو بانده کردن راه آهن تبریز- تهران در قالب توافق بیست و پنج ساله ایران و چین اجرایی خواهد شد.
Δ