مدیرکل استاندارد تهران با تاکید بر اینکه سوسیس، کالباس و همبرگر مشمول مقررات استاندارد اجباری است، هشدار داد که با تولیدکنندگان و عرضهکنندگان فرآوردههای غیراستاندارد برخوردمیشود .
محمودرضا طاهری اظهار کرد: اخیرا برخی افراد سودجو بدون اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد اقدام به تولید فرآوردههای مذکور، در واحدهای صنفی کردهاند و موجب فریب مصرفکنندگان با ادعای تولید در حضور مشتری، میشوند؛ بنابراین تولید بدون اخذ مجوز یاد شده غیرقانونی است و مصرفکنندگان باید ضمن خودداری از تهیه و مصرف سوسیس، کالباس و همبرگر غیراستاندارد، مراتب را به این ادارهکل اطلاع دهند.
وی با اشاره بر شماره سامانه تلفنی ۱۵۱۷ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ برای آگاه کردن بازرسان استاندارد از تخلفات و نیز ثبت شکایات مردمی، تاکید کرد: واحدهای صنفی باید برای تولید فرآوردههای گوشتی مذکور، از ادارهکل استاندارد استان خود مجوز استاندارد دریافت کنند و پروانه کاربرد علامت استاندارد اخذشده را در معرض دید عموم قرار دهند.
پست های مرتبط
نفت را به قیمتی میفروشیم که انگار مالدزدی را به حراج گذاشته ایم
بزرگترین ارزبگیران دولتی در ایران را بشناسید!
چقدر دیگر باید فاجعه و بحران در کشور ایجاد کنند، تا چرت ما پاره شود!