-۱ بتاکاروتن: مانند هر میوه و سبزیجات نارنجی رنگی، کدو نیز به مانند هویج و سیب زمینی شیرین، سرشار از بتاکاروتن است. بدن انسان این آنتی اکسیدان را به ویتامین A تبدیل میکند. این ویتامین برای تقویت قدرت بینایی، مبارزه با میکروبها، و تقویت قوای جنسی کاربرد دارد. همچنین این ویتامین به سلامت قلب، ریه، کلیهها، و دیگر اندامهای بدن کمک میکند.
-۲ تقویت قدرت بینایی: تنها یک فنجان از کدو میتواند ۲۰۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین A را تامین کند. این ویتامین باعث تضمین سلامت چشم و بهبود کیفیت بینایی به ویژه در زمان شب میشود.
-۳کاهش خطر ابتلا به سرطان: مطالعات نشان داده است مصرف کدو میتواند خطر ابتلا به بسیاری از سرطانها مانند سرطان ریه و پروستات را کاهش دهد.
-۴تقویت سیستم ایمنی بدن: در کنار بتاکاروتن، کدو سرشار از سایر ویتامینها و مواد معدنی همانند ویتامین E، C، آهن، و فولات است که همگی سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. گنجاندن کدو در رژیم غذایی به سیستم ایمنی این امکان را میدهد که به طور موثرتری با عوامل بیماریزا مقابله کند.
-۵کنترل فشار خون: کدو سرشار از پتاسیم است که به کنترل سطح سدیم و کاهش فشار خون کمک میکند. همچنین تخم کدو به دلیل آنکه دارای کلسترول خوب است، سطح کلسترول بد خون را کاهش داده و از همین راه به کاهش فشار خون کمک میکند.
-۶کوچک کردن شکم: کدو فیبر بالا و کالری پایینی دارد. این بدان معناست که با مصرف آن احساس سیری بیشتری خواهید داشت و همین امر به کاهش وزن شما کمک میکند.
پست های مرتبط
شکست کامل طرح دارویی دولت
کدام برنج برای مصرف بهتر است؛ هندی یا پاکستانی؟
دستور جمعآوری برخی آنتیبیوتیکهای وارداتی؛ ماجرا چیست؟