مدیرکل انتقال خون آذربایجان شرقی اعلام کرد: در دهه محرم از پنج هزار و ۶۲۵ نفر مراجعه کننده برای خونگیری چهار هزار و ۸۲۱ نفر موفق به اهدای خون شدند.
مهدی رسولی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: در تاسوعا و عاشورای حسینی نیز ۲هزار و ۷۱۵ واحد خون در آذربایجان شرقی اهدا شد که نسبت به سال گذشته ثابت بوده و افزایش و کاهش نداشته است.
وی افزود: اهدای خون در آذربایجان شرقی امسال تاکنون با افزایش ۱۲ درصدی به ۳۲ هزار ۸۳۵ واحد خون رسیده که از این مقدار چهار هزار و ۸۲۱ واحد مربوط به ایام عزاداری محرم است.
وی خاطرنشان کرد: ۵۱ درصد اهدا کنندگان خون در آذربایجان شرقی به طور مستمر خون اهدا می کنند و در دهه محرم نیز ۲هزار و ۵۶۳ نفر از اهداکنندگان به طور مستمر این کار خداپسندانه را انجام دادند.
رسولی یادآور شد: اکنون ساختمان جدید اداره کل انتقال خون آذربایجان شرقی در ساری زمی تبریز مستقر شده و در طبقه همکف آن خونگیری انجام می شود.
وی ادامه داد: پایگاه مسجد کبود و نصف راه تبریز نیز همچون گذشته میزبان اهداکنندگان خون هستند البته پایگاه اهدای خون شهرستان های مراغه، میانه و بناب نیز به طور ثابت خونگیری از مراجعان و داوطلبان را انجام می دهند.
رسولی افزود: بیماری، آلرژی و مصرف دارو، حجامت و زالودرمانی، طب سنتی و تنظیم نبودن فشار از جمله عواملی است که اهدای خون را غیر ممکن می کند به همین علت برخی از مراجعه کنندگان نتوانستند خون اهدا کنند.
پست های مرتبط
پایان بلاتکلیفی ۳۳ ساله خریداران خاوران ۲ به همت دولت پزشکیان
کشف ۱۴ تن سنگ طلا در ۶ کارگاه استحصال غیرمجاز
همافزایی دستگاههای اجرایی برای حمایت از درمان ناباروری ضروری است