مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل گفت: مالیات ۹۰ درصد در آمدهای عمومی استان اردبیل را تشکیل می دهد در حالی که در کل کشور سهم مالیات از در آمدهای عمومی ۶۰ درصد است.
به گزارش ساقی آذربایجان یعثوب نژاد محمد با بیان اینکه بودجه کل کشور از ۲ بخش منابع عمومی و منابع شرکتها و بانکها تامین می شود، افزود: ۴۵ درصد بودجه از منابع عمومی و ۵۵ درصد آن از منابع شرکتها و بانکها تامین می شود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل اظهار کرد: بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۰ میزان درآمدهای عمومی استان اردبیل ۹۴۰ میلیارد تومان بوده است که این رقم ۲ دهم درصد درآمدهای عمومی کشور است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل با اشاره به وصول ۲۰۵ میلیارد تومان مازاد مالیات وصولی در ۱۰ ماه امسال در استان، بیان کرد: درآمدهای عمومی استان نسبت به مصوب ۱۰ ماهه در سال جاری، ۲۶ درصد افزایش داشته است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل اضافه کرد: طبق ماده ۲۵۱ قانون مالیاتهای مستقیم، مودیان مالیاتی می توانند هر گونه شکایت و اعتراض خود در خصوص میزان مالیات وضع شده را در سامانه “مرکز دادخواهی مالیاتی” ثبت کنند تا به اعتراض آنها رسیدگی شده و در حقشان احجاف نگردد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل نژاد محمد ادامه داد: از سال ۹۷ تاکنون هزار و ۱۲۷ پرونده در این رابطه در استان اردبیل تشکیل شده و به هزار و ۶۹ پرونده رسیدگی شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل گفت: از این تعداد ۷۱۵ تعیین تکلیف شده به طوری که ۱۰ میلیارد تومان مالیات آنها به هفت میلیارد تومان تعدیل و کاهش یافته و ۷۰ میلیارد تومان به عنوان حق و حقوق دولت با رعایت عدالت مالیاتی اخذ شده است.
وی با بیان اینکه استان اردبیل ۱/۶ جمعیت کشور را دارد اما سهم تولید ناخالص داخلی آن کمتر از یک درصد است، اظهار کرد: این امر بیانگر آن است که ظرفیت اقتصادی و انسانی استان اردبیل زیاد بوده و ظرفیت اقتصادی آن پایین است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل فعالیت های زیر زمینی و فعالیت های اقتصادی بدون اخذ پروانه کسب را از جمله دلایل فرار مالیاتی عنوان کرد و افزود: مالیات در واقع هزینه اجتماعی شهروندان است و اگر مردم احساس کنند مالیات دریافتی در استان خودشان هزینه می شود، در پرداخت مالیات بیشتر همکاری خواهند کرد.
پست های مرتبط
کالابرگ کد ملیهای ۷، ۸ و ۹ فردا شارژ میشود
با تأکید ریاست جمهوری؛ افزایش مبلغ کالابرگ قطعی شد
پس از بانک آینده، نوبت ایرانزمین است؟ | ورود بازرسی کل کشور به پرونده بانکهای ناتراز